2777
2789

چهار سالشه هی شلوارشو میکشه بالا خیییلی زیاد میکشه طوریکه فاق شلوار میچسبه بهش و ظاهر لباسش فوق العاده بد میشه اینش هیچی خودش اذیته تو هر حالتی موقع غذا سر سفره در حال بازی در حال دوچرخه سواری دائم در حال ور رفتن با شلوار و کشیدنش ب سمت بالاس.. چند بار هم شلواری ک کمرش تنگ باشه گرفتم براش باز اونا رو هم میکشید بالا.... شاید درک نکنید ولی واقعا عادت رو مخیه

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

با احمق ها بحث نمیکنم😌

شاید یه جور تیک عصبیه ... با مشاور صحبت کن بگو راهکار بده 

در حال تلاش برای قبولی ارشد روان‌شناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودتم میتونی با جایزه رفع عادتشو تشویق کنی 

بگو هر ده روز نبینم یه خوراکی جایزه کوچیک بعد کم کم ده روز بکن دو هفته جایزه بذار بعد یک ماه تا عادتش بیوفته . 

در حال تلاش برای قبولی ارشد روان‌شناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱

خودتم میتونی با جایزه رفع عادتشو تشویق کنی بگو هر ده روز نبینم یه خوراکی جایزه کوچیک بعد کم کم ده رو ...

دست خودش نیس میگه فک میکنم میخواد بیفته

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

با احمق ها بحث نمیکنم😌

واقعا یعنی ممکنه تیک باشه

ممکنه بخدا نمیدونم یه جلسه برو پیش مشاور بگو من اومدم راهکار محور ازتون مشورت بگیرم. 

به هر حال جای نگرانی نیست .

دست خودش نیس میگه فک میکنم میخواد بیفته

اره میفهمم ... انگار حالت وسواسی طوره ... شلوار کشی بخر که محکم وایسته🥲 البته خودت بهتر همه کار کردی .... والا نمیدونم 🥲

فک میکنی کیوته !😮‍💨 اصلاااااا همیشه با این کارش ظاهرش نامرتبه

تو چشم من کیوت اومد😂 اره این ک درسته

ب قول دوستان مشاور ببریش بهتره 

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ درخواست دوستی قبول نمیکنم🌱 متعهد🧸✨