2777
2789
عنوان

مادرها بیایید

76 بازدید | 11 پست

بگید بلدرچین رو برای بچه هاتون چطور درست میکنیدخوشمزه ولذیذ میشه من هفته ای یکبار برای بچم میپزم اما زیاد دوس نداره الانم هوا سرد شده دیگه دوبار رو حتما باید درست کنم بخاطر گوشت گرمش چیا داخلش میزنید ؟

فقط کسایی که میپزن ومیدونن بگن 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

کاش میگفتی بچت چند سالشه

من تو سوپش میریختم

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با عرض معذرت

بایدی وجود نداره

هفته ای دوبار بلدرچین؟؟ 

ولی چون بخوره بهش نگو بلدرچینه

بپز ریش ریش کن و قاطی سوپ بریز 

بگو مرغه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
کاش میگفتی بچت چند سالشهمن تو سوپش میریختم

دوسال ونیم 

الان دیگه سوپ دوس نداره میخام بدونم چه مواد غذایی داخلش میریزید

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

با عرض معذرتبایدی وجود ندارههفته ای دوبار بلدرچین؟؟ ولی چون بخوره بهش نگو بلدرچینهبپز ریش ریش کن و ق ...

من دوس دارم مواد مقوی به بچم بدم 

مرغ کم میدم بیشتر گوشت قرمز و بوقلمون وبلدرچین میدم 

با استخون چرخش کن پیاز و ادویه بزن بریزش توی ظرف شیشه ای مربا درش رو ببند بذارش توی آبجوش تا بپزه

بعد گوشت خالیشو بدم دیگه مواد عذایی داخلش نمیریزی

من دوس دارم مواد مقوی به بچم بدم مرغ کم میدم بیشتر گوشت قرمز و بوقلمون وبلدرچین میدم

کی‌دوست نداره بده؟؟

ولی باید و نبایدی وجود نداره

بچه ها یه دورانی طبعشون تغییر میکنه باید دل به دلشون راه اومد تا از غذا زده نشن

کی‌دوست نداره بده؟؟ولی باید و نبایدی وجود ندارهبچه ها یه دورانی طبعشون تغییر میکنه باید دل به دلشون ...

ربطی نداره من پرسیدم چیا میزنید داخلش خوش طعم بشه اومدی جو تاپیک رو خراب کردی گفتم چی بدم یا ندم ؟ خوبه تاکیدکردم مادرها که پختید وبلدید بیایید بگید برو از تاپیکم بیرون

ربطی نداره من پرسیدم چیا میزنید داخلش خوش طعم بشه اومدی جو تاپیک رو خراب کردی گفتم چی بدم یا ندم ؟ خ ...

جو تاپیکتون خراب کردم😂😂😂

چندهزارتا بازدید داشت که خراب شد😂😂😂

من پختم مادر هم هستم تجربه ام گفتم

بچه های منم دوست ندارن

حتی خودمم دوست ندارم

برای همین بجای اینکه مجبور به خوردن چیزی که دوست ندارن بکنم گفتم مجبورش نکن

من ریش ریش بریزم توی سوپ و بگم مرغه میخورن ولی خودم لب نمیزنم چون واقعا طعمش مشخصه

جو تاپیکتون خراب کردم😂😂😂چندهزارتا بازدید داشت که خراب شد😂😂😂من پختم مادر هم هستم تجربه ام گفتمب ...

@niniyar‍  شما متن تاپیکمو ببینید خط اخرم گفتم کسایی که پختن وبلدن بیان بگن نه اینکه نطر بخام چی بدم یا ندم این کاربر هم تمام پستاشو ببینید فقط اومده جو تاپیک رو خراب کرده بهش گفتم از تاپیکم برو بیرون ببینید چه پستی گذاشته بله تاپیکم بازدید ندآشت چون مثل تو نبودن که بیان جو رو خراب کنن شعور داشتن چیزی رو که نمیدونستن پست نزاشتن خواهشا نی نی یار رسئدگی کنید