elevi مدیر استارتر عضویت: 1404/07/03 تعداد پست: 465 عنوان کسی اینجا شوهرش تو پیک اداره پست کار میکنه 28 بازدید | 3 پست در آمدش خوبه؟ اگه امضامو میخونید واس آرامشم یه صلوات بفرستید❤️🤲🏼✨ 1404/08/15 | 12:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانمخوشگله عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 3374 نمیدونم ولی جا داره از اینجا از همه اشون تشکر کنم بسته ها منو زود میارند😂فقط این امضا رو مخه اگه هی امضا نگیرند خوبه آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
elevi مدیر استارتر عضویت: 1404/07/03 تعداد پست: 465 حقوقشون خوب و پاداش و مزایا داران بیمه عمر و تکمیلی ام دارن همسر من تو سوپر مارکت پدرش از بچگی کار میکنه ۲۰ تومن میگیره ولی کمه اداره پست بره حقوقش کافیه بخواد یک وقت از مغازه در بیاد؟ اگه امضامو میخونید واس آرامشم یه صلوات بفرستید❤️🤲🏼✨
مردخدام عضویت: 1404/07/30 تعداد پست: 149 همسر من تو سوپر مارکت پدرش از بچگی کار میکنه ۲۰ تومن میگیره ولی کمه اداره پست بره حقوقش کافیه بخواد ... دقیق نمیدونم عزیزم ولی خب استخدام بشه و بعدش نیمه وقتم سوپری بره هم حقوق ثابت و بیمه شو داره هم کنارش سوپری میره