2777
2789
عنوان

خانوما این تونیک واسه وقتی مهمون میاد قشنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 55 پست
شومیز کوتاه تر با آستین سه ربع مناسب تره

عزیزم دوتا مدل گذاشتم میشه ببینی

درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز🙂💜                                               

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم همیشه بلوز دگمه دار یا شومیز میپوشم کوچولو بلند تا پایین باسنم با شلوار

عزیزم دوتا مدل گذاشتم اونا رو ببین صفحه ۲

سورمه ای بهتره سنی نداری که اسپورت بپوشاینا خیلی خانمی و متاهلی من با اینکه ازت بزرگترم همه لباس هام ...

میگم یه پارچه ای دارم جنسش مدل اون بود گفتم یعنی مدل کت بدوزم بدع؟

بعد اون سورمه ای هه اوکی هس؟

من ۴۲ متاهل ام دوست دارم شما اگر محجبه ای خوبه وگرنه چیزهای قشنگتر و جوون پسندتر هم هست

کدوم مدل؟

سورمه ای قشنگ هس؟

اون مدل کت چی؟