2777
2789
عنوان

زن داداشم خیلی اذیتم می‌کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 42 پست
این توصیه من بشما نیستاما من بودمجوری از خجالتش در میومدم که تا عمر داره فراموش نکنهاحترام به خانواد ...

نمیتونم خانوادم همه طرف اونن ،خانوادم پسر دوسته 

دیشب به مامانم میگم بهم اینجوری میگه میبینمااا جا خورده برگشته میگه شوخی کرده تو بی جنبه ای 

به داداشم آروم بگم به زنش تذکر بده؟ نمیخوام رومون تو هم باز بشه من کنکور تموم بشه میرم شهر دیگه دیگه ته تهش دو سه ماه یبار میبینمش

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشع مامانم طرف اونه همه طرف اونن میگن حرف حرفه عروس باید باشه،اصل کاری مامانمه جلوش کلی چند بار تح ...

متاسفم برای مامانت واقعا

فقط حواست باشه فردا که همین عروس خفتش داد دل نسوزونی براش و خودتو خراب نکنی 

دایورت کن به یه ورت ،چی میگه مثلا

اولا که اومد می‌گفت من شوهرت میدم دست خودت نیست که نری من امر کنم میری 

این روزا هم هه فک میکنی درس میخونی تو که نصف روزت خوابه نصف روزت به خودت میرسی چرا فک می‌کنی اگه درس بخونی چیزی میشی ماشاالله تو که تو بخور و بخواب دست به سیاه و سفید هم نمیزنی و...

اینکه میگه به خودت میرسی عین خیالم نیست چون می‌دونم سوختنش از اینه که مامانش همیشه منو میزنع تو سرش 

بابا ببین عطر میزنم مام میزنم بعد اون نمیزنه بقران همینا هم حرف میشه که چرا من عطر میزنم 

رفتیم تالار از بوی بدنش نتونستم بشینم کنارش

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

متاسفم برای مامانت واقعافقط حواست باشه فردا که همین عروس خفتش داد دل نسوزونی براش و خودتو خراب نکنی

اره اره این روزا خودمم تنها حرفم همینه 

به خودش هم گفتم اتفاقا

نمیتونم خانوادم همه طرف اونن ،خانوادم پسر دوسته دیشب به مامانم میگم بهم اینجوری میگه میبینمااا جا خو ...

عزیزم این دختره هول شوهرو می دونی چجوری باید بسوزونی؟

بچسب به درست بخون تا دکترا و موفق بشو تا حالش جا بیاد

ترک هستید ؟ 

دختر عاقلی هستی آفرین 

بهذهمین رویه ادامه بده پول بابات هست اصلا میلیون ها هرج کن به کسی ربط نداره 

در مورد سلام و احوال پرسی جه ایرادی داره از روی ادب میزبان خوبی باشی 

در مورد خواب بهذکسی ربطی نداره 

در مورد شخصیتت یک آفرین بزرگ برای فهمیدگی تو 

ایول بهذمامان و بابات بابت تربیت هم جین دختری 

ایشالله رتبه خوب بیاری دختر منم مثل تو شه در ایندهذدرس خون و عاقل

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

نمیتونم خانوادم همه طرف اونن ،خانوادم پسر دوسته دیشب به مامانم میگم بهم اینجوری میگه میبینمااا جا خو ...

به داداشت بگو حتما

اما اگر همین رویه رو ادامه بده

فردا جلوی همسر شما هم تیکه بارونت میکنه

کارت خیلی سخت میشه

دعوا نکن

اما تجربه ت بیشتر میشه

میفهمی بعدها جواب کنایش رو با کنایه بزرگتر جوری بهش بدی

تا ابد سرجاش بشینه

اگر میتونی رو این وجهه خودت بیشتر کار کن

اینجوری نیازی نیست به برادرت هم بگی

ایول به مادرت

چقدر پروعه😐 اینجوری که این رفتار می‌کنه انگار اون صابخونه‌ست و شما سربار و مزاحمین، تروخدا جوابشو بده دمشو کوتاه کن به اون چه که تو شوهر می‌کنی یا نمیکنی به اون چه تو بیرون میری یا نمیری به اون چه تو چقدر پول خرج می‌کنی به اون چه تا کی میخوابی به اون چه چقدر درس میخونی، خونه زندگی ندارن خودشون؟ 

ببین من اگر جای تو بودم میدونم سخته هاا اما فک کن روش اگر ديدی اوکیه انجام بده 

اون این کار و میونه که رو اعصابت راه بره و عصبانیتت و ببینه اگر چیزی هم بکی احتمال اینکه مظلوم نمایی کنه و همه چیز و بندازه گردن تو زیاده 

امااا هر چی میگه نمیگم سکوت کن اما کاملا ریلکس باش و بی تفاوت انگار که هیچی نمیشنوی و همه چی به کتفت هست 

وقتی اینطور کنی خانوادت هم بالخره متوجه میشن

🌙💜

عزیزم این دختره هول شوهرو می دونی چجوری باید بسوزونی؟بچسب به درست بخون تا دکترا و موفق بشو تا حالش ج ...

حتما همین کارو میکنم حتما 

ترک هستید ؟ دختر عاقلی هستی آفرین بهذهمین رویه ادامه بده پول بابات هست اصلا میلیون ها هرج کن به کسی ...

اره ترکم 

خیلییییییییییی ممنونم ازتون شما لطف دارین ♥️

ترک هستید ؟ دختر عاقلی هستی آفرین بهذهمین رویه ادامه بده پول بابات هست اصلا میلیون ها هرج کن به کسی ...

والا خونواده شوهر من ترک هستن

عروس ها ، حمال خواهرشوهرن

این عروسم اولا می‌تازند بعد ضایع میشه

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم