2777
2789
عنوان

همه محصلای نمونه بیان😂😂😂

60 بازدید | 11 پست

من نهمم میخام برا تیزهوشان اماده بشم ولی درصدای قلمچیمو میبینم میگرخم کلا نا امید میشم مخصوصا علوم ریاضی فارسی

هوش کمپلکس و تیزهوشان خیلی سبز ریاضی و علوم دارم

هوش کمپلکس رو میزنم مرتب ولی خیلی سبز علوم و ریاضی رو نمیدونم چطور بخونم

راهنمایی میکنسن

نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

تراز قلمچیت چنده

معلمت که درس میده بیا خونه همون روز در حد ۵_۱۰ دقیقه مطالب رو بخون

کتاب رو خوب بخون 

فرداش بیا تست از اون قسمتها بزن 

درگیر حواشی درس خوندن نشو تیزهوشان یه هدفه رسیدن بهش هزاران راه داره راه خودتو پیدا کن

تراز قلمچیت چندهمعلمت که درس میده بیا خونه همون روز در حد ۵_۱۰ دقیقه مطالب رو بخونکتاب رو خوب بخون ف ...

اولین ازمونم ۵۵٠٠

نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه به تلاشت ادامه بده تو خودت ببین باهوش بودنو یکی از لازمه های قبولی همینه

سوالای علوم. و ریاضیش خیلی سخته😭

چند میزنی

نهایت ۲٠

من داداش خودم نهمه آزمون قبل میگفت علوم کلا سخت بوده ریاضی کتاب تستت برات آسونه یا سخت

زیاد نخوندم کتاب تسته رو 

ولی سخت هست نه در حد علوم ولی

داداشتوت ترازش چند شد چجوری خوند

زیاد نخوندم کتاب تسته رو ولی سخت هست نه در حد علوم ولیداداشتوت ترازش چند شد چجوری خوند

تست بزن زیاد برای ریاضی دستت باید جلوتر از مغزت رو کاغذ باشه

همونم همین حدودا میشه ترازش ولی اعتماد بنفسش خرکی بالاست 

من خودمم چند سال پیش قبول شدم 

تست بزن زیاد برای ریاضی دستت باید جلوتر از مغزت رو کاغذ باشههمونم همین حدودا میشه ترازش ولی اعتماد ب ...

من تر خورده شد تو اعتماد ب نفسم