mamaneshamh مدیر عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 11556 عنوان چیا باعث ایست قلبی جنین میشه❓️ | مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 36 پست مخصوصا خوراکیچیا هستن؟ دیروز | 12:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamaneshamh مدیر استارتر عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 11556 عزبزم میدونم شاید دو سال سختی بکشی ولی باهم بزرگک میشن توروخدا ب سقط فک نکن بچت الان تو تاپیکات دیدم ... به خدا دارم از ترس و غصه میلرزماز خدا هر چی بخوام نمیده بچه نمیخواستم داد
ریحانه۶ عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 62 به خدا دارم از ترس و غصه میلرزماز خدا هر چی بخوام نمیده بچه نمیخواستم داد چند سال خونه دل خوردم تا حامله بسم الانم هر روزش ی استرس جدید که بمونه برام الان تو نه هفتم و هر روزم دعا و گریه که خدایا اگه صلاحم هست برام نگه دارتروخدا سقط نکن نی نیت رو دنیا بیارش سختت بود بدع ب من بخدا رو چشام بزرگش میکنم
freshtejon عضویت: 1403/12/08 تعداد پست: 2160 بگردم برات بچه هم داری؟ بعد یه سال الان حامله ام انشالله چند وقت مونده تا دنیا بیاد دعا کن بخیر بگذره ✋🏽😅شوهرم همچنان گاو بازی میکنه
paradise1370 عضویت: 1400/09/20 تعداد پست: 8711 بعد یه سال الان حامله ام انشالله چند وقت مونده تا دنیا بیاد دعا کن بخیر بگذره ✋🏽😅شوهرم همچنان گاو ... ابنسری حامله شدی دکتر برات آسپرین یا انوکسا ننوشت؟ دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱
مامان_حسین_و_علی عضویت: 1402/07/07 تعداد پست: 15868 عزیز اشتباه منو نکن. من قرص مصرف کردم سقط نشد الان مثل سگ پشیمونم و همیشه نگران سلامتیشم یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم
مامانـــeمهراد عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 13971 نمیدونم پیاممو میخونی یا نه عزیزم ....اگر بچه نمیخواستی قطعا جلوگیری کردی اما اگر بازم با توجه به جلوگیری و مراقبت باردار شدی دیگه اسمش ناخواسته نیست ...خداخواستست ...حفظش کن نگهش دار یه نوره تو زندگیت هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
ریحانه۶ عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 62 بعد یه سال الان حامله ام انشالله چند وقت مونده تا دنیا بیاد دعا کن بخیر بگذره ✋🏽😅شوهرم همچنان گاو ... عزیزم خدا نکه داره برات تورخدا سر زایمانت برامدعا کن منم بخیر بگذرونم این چند وقت روانشالله زایمان راختی داشته باشی اصلا ب شوهرت اهمیت نده فکر کن اصلا وحود ندارعمردا همشون یکی ان
ریحانه۶ عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 62 ابنسری حامله شدی دکتر برات آسپرین یا انوکسا ننوشت؟ من قبلا سقط داشتم بله دکتر برای من نوشت
zsmylove عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 2367 ۸ هفته منم ۹ هفته بود با شوهرم دعوام شد از ته دلم گریه کردم ایست قلبی کرد 🥲 لعنت به نرهای هولی که درخواست میدن
ریحانه۶ عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 62 منم ۹ هفته بود با شوهرم دعوام شد از ته دلم گریه کردم ایست قلبی کرد 🥲 دقیقا سقط منم شبش با شوهرم دعوت کردیم تو شش هفته بودم البته یکیدو روز قبلش هم ترسیده بودم😭
paradise1370 عضویت: 1400/09/20 تعداد پست: 8711 من قبلا سقط داشتم بله دکتر برای من نوشت روزی یدونه انوکسا میزدی؟بچه سالم بدنیا اومد؟به ۴۰ هفته رسید؟ دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱