بچه ها من چهار ساله که ازدواج کردم و وصلت با خانواده شوهرم اصلا آدم های نرمالی نیستن خیلی اذیت میشم با رفتارشون مثلا با شوهرم میریم خونه خواهرش نشستم من کنار شوهرم و برای شوهرم همش چیز میز میارن و پذیرایی میکنن و داداشی بردار بعد یه بشقاب و چاقو جلو من نمیزارن نمیگن میوه بردار همین جور ظرف میوه رو میزارن جلو من ولی جلو شوهرم ظرف میوه رو میگیرن که برداره یا مثلا مرداشون از زناشون نفهم تر و بی شخصیت تر همش منتظر احترام هستن ولی خودشون احترام نمیزارن وارد خونه خواهرشوهرم میشیم با شوهرش و بچه هاش جلو در هستن دختر خواهر شوهرم ۱۷ سالشه و میگه سلام زن دایی و منم با لبخند میگم سلام عزیزم چطوری خوبی یسنا جان یهو دیگه جواب نمیده و سرد میگه خوبم مرسی و اصلا لبخند و محبت بهشون نیومده شوهر خواهر شوهرم که هیچی صد بار باید بگم سلام آقا رضا همیشه با لبخند هستم و اصلا منو نمیبینن یکی میگفت میری خونشون وایسا محکم زل بزن تو صورتشون تا نگاهش بیوفته بعد سفت و محکم بدون لبخند سلام بده و مشکل دیگه اینکه میرم خونه مادرشوهر و تو یه حیاطیم از برخورد زناشون اصلا راضی نیستم من کسی میاد داخل جلوی پاش بلند میشم مخصوصا سنش از من بیشتر باشه من میام داخل همه پشتون به در هست انگار نه انگار یه آدم داره میاد داخل سلام به زور میدن و یکی تو آشپزخونه یکی مشغول فلان کار درستش اینه بیان جلو در همه سلام بدن و احترام بزارن به طرف مثل من که کشی میاد میام جلو در سلام میدم واقعا چهار سال داره میشه اصلا دلم نمیخواد برم و مجبورم الان پس فردا شب خواهرش دعوت کرده مجبورم برم چون شوهرم جنگ میکنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!