2777
2789
عنوان

تلاسمی و بچه دار شدن

125 بازدید | 11 پست

سلام،  خوبین

من و همسرم یک سالی میشه ازدواج کردیم، آزمایش ژنتیک دادیم، هر دوی ما کم خونی مینور داریم، یعنی هردومون یک مورد داخل خون رو نداریم. 

حالا خواستم بپرسم کسی بوده اینطور بوده باشه و بچه دار شده باشه؟؟؟ 

و اینکه کسی بوده با این ویژگی از طریق درمان هایی مثل ivf و...  بچه دار شده باشه؟ 

اگه کسی هست که این مشکل رو داشته و درمان شده و بچه دار شده  یک راهنمایی و اطلاعاتی به ما بده. 

عکس آزمایش هم بارگذاری کردم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام چی هست؟

متخصص خون 

ساکن جنوب هستین?

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀 مذهبیون و افراد خرافاتی و آقایون تو تاپیکام شرکتت نکنید و نه ریپلای کنید ! 

منم این مشکلو دارم و تا الان دوتا سقط ماژور و ای وی اف ناموفق داشتم. الان باز در حال اقدام طبیعی هستم ولی تو ی گروهی هستم اکثرا بچه ی سالم یا مینور گیرشون اومده

من و همسرم زوج مینوریم که دوبار طبیعی باردار شدم و هر دوبار متاسفانه جنین ها ماژور شدن و سقط کردم 🥲 الانم در تلاشم از طریق ای وی اف جنینامو پی جی دی سلامت کنم و جنین سالم داشته باشم

منم این مشکلو دارم و تا الان دوتا سقط ماژور و ای وی اف ناموفق داشتم. الان باز در حال اقدام طبیعی هست ...

سلام چه گروهی؟ 

کی ای وی اف انجام دادین؟ هزینش چقدر شد؟ 

چطور ای وی اف ناموفق شد؟ یعنی بچه دوباره ماژور شد؟ 

سلام چه گروهی؟ کی ای وی اف انجام دادین؟ هزینش چقدر شد؟ چطور ای وی اف ناموفق شد؟ یعنی بچه دوباره ماژو ...

یه گروه توی روبیکا

پارسال انجام دادم ۲۰۰ شد . نه انتقالام منفی شد

من و همسرم زوج مینوریم که دوبار طبیعی باردار شدم و هر دوبار متاسفانه جنین ها ماژور شدن و سقط کردم 🥲 الانم در تلاشم از طریق ای وی اف جنینامو پی جی دی سلامت کنم و جنین سالم داشته باشم

یه گروه توی روبیکاپارسال انجام دادم ۲۰۰ شد . نه انتقالام منفی شد

یعنی یک مرحله انجام دادید و منفی شد،  الان دوباره باید انجام بدید باید  200 تومن یا بیشتر هزینه کنین؟ 

بعد چطور میشه که انتقالا منفی میشه،  به چیزی بستگی داره؟ 

میشه محبت کنید لینک گروه ها رو بفرستید برام

یعنی یک مرحله انجام دادید و منفی شد، الان دوباره باید انجام بدید باید 200 تومن یا بیشتر هزینه کنین ...

ی بار هزینه کردم ۷ تا جنین سالم و مینور داشتم که طی سه مرحله انتقال دادم . کلا ۳۵ درصد امکان مثبت شدن هست و شانسیه