2777
2789

اصلاح با بند🤕🤕🤕

باورم نمیشه

برا شمام همینه؟

من صورتم یه جوشای داغونی زده

خانومه هم بعد اصلاح ژل آلوئه ورا زد 

چه کاریه

الان دکلره کنم موهای صورتمو

چکارش کنم🤕🤕🤕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره عزیزم باید برم لیزر پوستم اینجور داغون شده آخه اولین بار بند انداختم وکس چی امتحان کردی؟چی بهتره ...

من با بند پوستم قرمز میشه باور میکنی وکس بهتره خیلی من حتی با مومک بخدا میمیرم زنده میشم پوستم حساسه تنها راهش هم لیزره اما من از اشعه و عوارضش میترسم ینی درسته میگن اشعه داره یا نه

من با بند پوستم قرمز میشه باور میکنی وکس بهتره خیلی من حتی با مومک بخدا میمیرم زنده میشم پوستم حساسه ...

میگن اشعه تا لمق پوست نمیره و فقط سطح پوسته 

منم اتفاقا میترسم 

عزیزم بعد وکس چی بزنم جوش نزنه🩵😘😘پیشاپیش مرسی از جوابت

میگن اشعه تا لمق پوست نمیره و فقط سطح پوسته منم اتفاقا میترسم عزیزم بعد وکس چی بزنم جوش نزنه🩵😘😘پی ...

اره ی مدت ناباروی زن عموم بخاطر اشعه همین بود خیلی میترسم برای پیشگیری سعی کن بعدش ابرسان بزنی و صورتتو تو اب یخ بزاری خیلی اثر داره اگر هم میخوای پول بدی کرم ضدجوش بخر

اره ی مدت ناباروی زن عموم بخاطر اشعه همین بود خیلی میترسم برای پیشگیری سعی کن بعدش ابرسان بزنی و صور ...

وای چه فکر خوبی عزیزم🥰😍😘😘😘🩵🩵🩵🩵فوق العاده ای🩵😘💙خداحفظت کنه