2777
2789

گوشای خودم سوراخاش کیپ شده بود دیروز رفتم درمانگاه سوراخ کنم. خودم با خودکار مشخص کردم کارو سوراخ کنه ولی حس میکنم  پایین‌ترین زده. میترسم بعد چندسال گوشواره انداختن لاله گوشم پاره بشه 🤦🏼‍♀️

هستید عکسشو بذارم؟

اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه پاره میکنم😇 چون چندسال پیش کلاس کنترل خشم میرفتم الان دیگه اثرش رفته. #افغانی ستیز. 

منم برای سوراخ دومی ک رفتم برام بزنه چون قبلش الکل زد رد خودکار رفت و تا به تا شده

برای من تا به تا نشده ولی حس میکنم خیلی پایین زده🥲

اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه پاره میکنم😇 چون چندسال پیش کلاس کنترل خشم میرفتم الان دیگه اثرش رفته. #افغانی ستیز. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درد نداشت؟ینی به دوستم اعتماد کنم؟ بزارم گوشمو سوراخ کنه؟میترسم

ببین فقط و فقط برو درمانگاه یا کلینیک دکتر انجامش بده

سرنگ آلوده باشه ممکنه ایدز بگیری یا در گوشات شدید عفونت کنه

من لاله گوشم رو سوراخ کردم اصلا درد درد نداشت 

خوشبحالت که بسته شدمال من نشد چند سالم چیزی گوشم نبوداز بچگی طرف برام افتضاح زده

من ۲۱ سال بود که گوشواره ننداختم یعنی فقط تا یک سالگی 

یکیش کامل کیپ شده یکیش نه. ولی زیاد معلوم نیستن