تک تک حاجت هایی وه گرفتی و گرفتنو میشه بگی؟ عناوینشو😥
تو تاپیکهام هست خیلی زیاده راستش چندتا ازدواج باور نکردنی فوق محال شفای لاعلاج نجات زندانی از اعدام خیلی زیاده راستش برگشت چند میلیارد پول برا کسی بوده نمازش را خونده بش داده برگشت معشوق بچه دار شدن خانه دار شدن چندتا زن شوهر رفته بودن طلاق بگیرن با نماز برگشتن بهم شرطش ترک گناه هست با مداومت
هرگز زوری جیزی از خدا نخواه همش بگو هرچی صلاح هست خدا بهتر میدونه خیلی ها بودن با چهره حق شناس ازدواج گردن بعدا بشدت پشیمون شدن اینجا هم یه کاربر بود میگفت با چهله حق شناس به حاجت محال رسیده بعد چنان بدبخت شده بود میگفت چهله برداشتم طلاق بگیرم همیشه بگی هرچی صلاح هست من خودم زیارت عاشورا یا هرچیزی گه لعن نفرین توش داره نمیخونم میترسم انرژی منفی اش جذبم بشه استاد ما میگفت زیارت عاشورا چون میگه مادر پدرم فدایت خدا ازت امتحان میگیره با مرگ پدر مادرت ببینه چقد صادقی اگه ظرفیتش زا نداری نخون منم نمیخونم نماز جعفر میخونم هدیه میکنم امام حسین
این چله رو همراه با یه استادی برگزار کردیم آن لاین تو ایتا
ذکر یونسیه و استغفار و ۵ صفحه قرآن و نماز شب بود اگه نماز،نداشتیم اینا رو میخوندیم فقط
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
بعد گفت ببینید چقدر توان دارید من ۲۰تا یونسیه میگفتم
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
ممنون عزیزم اینا فقط روزهای عادت بوده یا همهی ۴۰ روز؟
همه ۴۰ روز