2777
2789
تک تک حاجت هایی وه گرفتی و گرفتنو میشه بگی؟ عناوینشو😥

تو تاپیک‌هام‌ هست خیلی زیاده راستش چندتا ازدواج باور نکردنی فوق محال شفای لاعلاج نجات زندانی از اعدام خیلی زیاده راستش برگشت چند میلیارد پول برا کسی بوده نمازش را خونده بش داده برگشت معشوق بچه دار شدن خانه دار شدن چندتا زن شوهر رفته بودن طلاق بگیرن با نماز برگشتن بهم شرطش ترک گناه هست با مداومت 

من چند بار برای برگشت کسی که دوسش داشتم خوندم برگشتش محااال و غیر ممکن بود از اون آدم بعید بوده و هس ...

وای  واقعا محال بود؟😭 مال منم محاله  اصن فکنم شماره امم  پاک کرده😭 ولی واجبه که برگرده چیکار کنم  

احتمالش ۵ درصده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو تاپیک‌هام‌ هست خیلی زیاده راستش چندتا ازدواج باور نکردنی فوق محال شفای لاعلاج نجات زندانی از اعدا ...

من اگه امروز ده بار پشت سد هم بخونمش ممکنه زودی    زنگم بزنه؟😭    منم بازگشت معشوق میخان

هرگز زوری جیزی از خدا نخواه همش بگو هرچی صلاح هست خدا بهتر میدونه خیلی ها بودن با چهره حق شناس ازدواج گردن بعدا بشدت پشیمون شدن اینجا هم یه کاربر بود میگفت با چهله حق شناس به حاجت محال رسیده بعد چنان بدبخت شده بود میگفت چهله برداشتم طلاق بگیرم همیشه بگی هرچی صلاح هست من خودم زیارت عاشورا یا هرچیزی گه لعن نفرین توش داره نمیخونم میترسم انرژی منفی اش جذبم بشه استاد ما میگفت زیارت عاشورا چون میگه مادر پدرم فدایت خدا ازت امتحان میگیره با مرگ پدر مادرت ببینه چقد صادقی اگه ظرفیتش زا نداری نخون منم نمیخونم نماز جعفر میخونم هدیه میکنم امام حسین 

نماز شب چطور بخونی ۴۰ روز زمان پریودی چی؟

این چله رو همراه با یه استادی برگزار کردیم آن لاین تو ایتا 

ذکر یونسیه و استغفار و ۵ صفحه قرآن و نماز شب بود اگه نماز،نداشتیم اینا رو میخوندیم فقط 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

این چله رو همراه با یه استادی برگزار کردیم آن لاین تو ایتا ذکر یونسیه و استغفار و ۵ صفحه قرآن و نماز ...

تعداد ذکر یونسیه و استغفار چندتا بود؟

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
تعداد ذکر یونسیه و استغفار چندتا بود؟

یادم نیست فک کنم ۵۰ تا یونسیه ۷۰ تا استغفار 

بعد گفت ببینید چقدر توان دارید من ۲۰تا یونسیه میگفتم 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

یادم نیست فک کنم ۵۰ تا یونسیه ۷۰ تا استغفار بعد گفت ببینید چقدر توان دارید من ۲۰تا یونسیه میگفتم

ممنون عزیزم اینا فقط روزهای عادت بوده یا همه‌ی ۴۰ روز؟

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
ممنون عزیزم اینا فقط روزهای عادت بوده یا همه‌ی ۴۰ روز؟

همه ۴۰ روز