2777
2789
واااای خودت پیر و داغون و‌مریض نکن طلاق بگیر من تمام دغدغه م بچمه وگرنه یه روز هم‌تحمل نمیکردم

منم دوتا بچه دارم.جوون هم نیستم تو میانسالی هستم.شوهرم نمیذاره طلاق بگیرم سریع دورم میچرخه که نرم😭😭پول میده طلا میخره مسافرت میبره و...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجور آدما خودشون باید بخوان درست بشن .اونم الان نه وقتی قشنگ پیر وفرسودت کردن سنشون رفت بالا می‌شی ...

الهی 🥲

درکت میکنم واقعا سخته 

همه خانما به خاطر این بچه ها پاسوز شدن 

تو دلت هست الان؟دوسش داری؟

تو این دنیا همه چی سمه فقط دوز مصرفش فرق داره!👌🏻
الهی 🥲درکت میکنم واقعا سخته همه خانما به خاطر این بچه ها پاسوز شدن تو دلت هست الان؟دوسش داری؟

الان فقط افسردم .خیلی خستم.برگردم عقب تحمل نمیکنم .ولی ته دلم دوسش دارم چون مایه می‌زاره برای زندگی 

خانومای عزیز خانم کشوری پیج داره و تو ایتا هم فعالیت دارن در مورد روابط هستش خیلی خوبه خودمم فالو دا ...

منم تو کانالش عضوم  یه دوره داره  برای همسرایی که اخلاقای خاص دارن مثل لجبازی وبددلی وهر اخلاق بد دیگه ای که فکرشو کنی بهت یاد میده چطوری باهاش رفتار کنی به نظرم برو تو کانالش عضو بشو ودورشو بخر شاید راهکاری داد که به دردت خورد ...تلاشتو  بکن که رابطه بهتر کنی اگر نشد به طلاق فکر کن

اکثر اختلافها سر اینه که ما بلد نیستیم چطوری باهم رفتار کنیم قبل از ازدواج حتما باید هزینه کنیم دوره های همسر داری رو بخریم برای بچه هامون حتی خودمون هم بعد از چند سال زندگی مشترک احتیاج به آموزش داریم چون کسی به ما یاد نداده ...که چی کار کنیم...