2777
2789
از دید ایشون چون سه بار ازدواج کرده آرام ایندفعه هم جدا میشه و آدم بسازی نیسخود این خانوم بارها گفته ...

حب ببخشید خود شما هم کرم ریختی دیگه😂

چیکار به ارام جعفری داری که برای دفاع ازش از هیج تلاشی کوتاهی نکردی

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشون حق قضاوت زنی که دوس داره سه بار ازدواج کنه رو نداره

الان آرام جعفری توی سایت نبوده که ببینه شما چرا یقیه جر دادی براش 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

من نمیدونم چرا باید  حرص زندگی هنرپیشه ها را خورد .چه موفق زندگی کنن یا هر چی در هر صورت به خودشون مربوطه مثل بقیه ی مردم .بعد هم فعلا که شاد هستن  .مگه کسی آینده را می‌تونه پیش بینی کنه .

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

شما که وکیلش نبودی. آدمهای معروف معمولا مورد قضاوت قرار میگیرن و براشون هم مهم نیست ولی انگار شما کاسه داغتر از آش شدی

برای عبور از ترسهایت با آنها مواجه شو  
دقیقا کجاش مقصر بود

بهش متلک انداخته که بو میدی

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

ایشون چیکار ب آرام جعفری دارهاونم تو تاپیکی ک اصلا موضوع بحث آرام نبود

شما چکار به بوی بدن اون داری؟ 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

من تو دوران مدرسه پشت سر ی بازیگر بخاطر کاراش گفتم بیشعوره به گوش ی نفر رسید اومد مقنعه مو گرفت کشید دور گلوم بعد کوبیدم به دیوار ی مشت زد تو دهنم 

یاد این خاطره افتادم 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
الان آرام جعفری توی سایت نبوده که ببینه شما چرا یقیه جر دادی براش

ارام جعفری فقط منظور من نیس 

کلا از دید این خانوم زن بساز زنیه که جدا نمیشه و چندبار ازدواج مجدد نمیکنه

باید زن تو سری خور باشه که بش بگن بساز

عاره ولی شما هم حق مسخره کردن نداری 

شما مسخره کردی 

اونم قضاوت هردو تون کارتون اشتباه بوده

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀