2777
2789
باور میکنی یا هیچی نمیخوره یا خیلی کم میخوره

بچه ها غذای شیرین دوسدارن شکر قهوه ای یا نبات قهوه ای بگیر بزن به غذاش مثلا سویق درست کن شکر بزن بهش بده من انواع سویقو درست میکنم خواستم آماده بگیرم میگن آماده ها خوب نیست دستورشو هم از گوگل دراوردم چهار مغز هم آسیاب کن آب جوش و یه کم شکر بزن بده بخوره ایشالا کم کم درست میشه دو ساعت بعد از شیر خوردن بهش بده یا چهار مغزو همون اول صبح بهش بده اگه یه ذره هم بیشتر از روز قبل خورد و غذا رو پس زد به همون راضی باش و دیگه بیشتر بهش نده تا کم‌کم حجم غذاش زیاد بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا چرا بعضی ها میگن درست نمیشهمثلاً پست بالای شما

نه گلم نگران نباش برا پسر خواهر منم اینجور زود برد دکتر گفت با رشد جمجه درست میشه و الان 25 سالشه ماشالله