2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برم که صغرا تیرم میکنه 😆😆خدایاازین خواهرای گردن گیرقسمت همه🤪

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰

لغوش کن گوجه رو.

خریدیم دیگه فایده نداره نداره 🤪باریتم بخون

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰

فدات انشاا..دوتاپت ومت میخوان درست کنن چی بشه😆😆🤪

خدا به راه راست هدایتت کنه که مردم تو سختی میندازی 

من تا حالا از این چیزا درست نکردم 

حالا یه روز تعطیل تو خونه نشستم این تاپیک دیدم به شوهرم گفتم بریم وسیله سالاد بگیریم یکم درست کنیم ببینم بلدم یا نه😂😂😂

خدا به راه راست هدایتت کنه که مردم تو سختی میندازی من تا حالا از این چیزا درست نکردم حالا یه روز تعط ...

منم رب باراولمه 🤕😐اره خواهرم گردن گیرش خوبه 😆هرجابلدنبودی بگوکمکت کنم سالادکه محشره حیف زمستون کنارغذانباشه

هیچ جاش بلد نیستم والا 😂😂 اگه یه دستور خوب بلدی برام بفرست لطفا😋

باشه موادشوبلدی؟

رب بگیر بفروش کیلو 200 تومنه

اییی خواهر توبه توبه همیناچشام سو نداره میبینم🤕😆

الان منطقه ما که کشاورزا گوجه میکارن خیلی گرونه کیلو چند خریدی گوجه هارو

15خیلی گرون الان منم ازمزرعه اوردن شکارکردم🤪