2777
2789
عنوان

تو عقد چه جمله ای عروس بگه قشنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1222 بازدید | 87 پست

با اجازه پدر و مادرم و بزرگترها بله.  (اینطوری نشون می دی نظر پدر و مادرت تو زندگی برات مهمه و براشون ارزش قائلی )

من نگفتم و به نظرم اشتباه بود انگار خودم بودم و خودم و بعدها تاثیر دیدم

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله تنها کافیه با اجازه و فلان رو دوست ندارم چون باعث میشه حس کنم بچه کوچولو هستم که نیاز به مراقبت ...

منم بله تنها گفتم 

بعد مامانم ناراحت شده بود که چرا من نگفتم با اجازه مامانم بله 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_suty.jpg

بله تنها کافیه با اجازه و فلان رو دوست ندارم چون باعث میشه حس کنم بچه کوچولو هستم که نیاز به مراقبت ...

ولي واسه عقد نياز به اجازه بابات داري. پس فرقي نميكنه كوچولو باشي يا بزرگ. يه نوع احترامه. 

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

ولي واسه عقد نياز به اجازه بابات داري. پس فرقي نميكنه كوچولو باشي يا بزرگ. يه نوع احترامه.

این هم یه قانونه که مردا برای زنان نوشتن 

به این معنی نیست که درست باشه 

خیلی هم فرق میکنه 

کوچولو جاش تو بغل مامانشه نه سفره ی عقد و زندگی مشترک 

☮️🤍

هرچی میگی فقط دکلمه نباشه یه چیز مختصر و مفید

من که نمیگم ولی با توکل به خدا و اجازه پدر و مادر بله 

خوبه؟

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

من که نمیگم ولی با توکل به خدا و اجازه پدر و مادر بله خوبه؟

آره گلم

خوشبخت بشی

لینک ناشناسمhttps://daigo.ir/secret/81831875810 خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

هیچ چیز طولانی و عجیبی نگو بعدا مسخره میشه

اره دیدم اینجوری طرف شعر میخوند 🤣

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

این هم یه قانونه که مردا برای زنان نوشتن به این معنی نیست که درست باشه خیلی هم فرق میکنه کوچولو جاش ...

ولي قانونه. قانون هم نباشه احترامه. شايد اهل احترام نباشي

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

داماد پررو نشه یه وقت😜

🤣🤣🤣🤣 این جمله رو معمولا دامادها میگن

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

من گفتم با اجازه ی امام زمان و پدر و مادرم و بزرگترها؛ بله.

خوشبخت بشی 

امام زمان ضامن زندگیت ❤️