2777
2789

نامزد نوشتم ک گیر ندن

اقا ما ی گوهی خوردیم رفتیم تو رابطه مامانم نمیزاره من اینو یادم برهههه

هی میگه تو ولش کردی ادم خوبی بود دل پسره رو شکستی

میگم مامان وقتی با من بود با اکسشم بودددد میگه نه بابا اون همچین ادمی نیست چون پسره شماره مامانمو داشته هی ب مامانم میگه من مریضم و فلانم و حالم بده(مث سگگگ دروغ میگه میشناسمش زنگ زدم مامانش گفت نشسته داره میوه میخوره پدسگ)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلاک کن از گوشی مامانت .اگرم به پیچش دسترسی داری برو عکسهای دونفرشون نشون مامانت بده 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

😑😑😑بزرگ شین عزیزم بزرگ مامانا چرا اینجوری شده مامانتون حتما دهه شصتیه

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

عجبببببب اصلا چرا مادرتو در جریان گذاشتی؟ دیگه در جریان گذاشتی چرا با پسره راه ارتباطی ساختی براش؟ 

با مادرت جدی صحبت کن بگو من ازش متنفرم توام با گفتن این موضوع ارزش خودتو پیش من پایین میاری پس نگو

اول مطمعن باید باشی هم از شناخت و قضاوتت هم از اینکه مادرش واقعا درست گفته؟بعدم اگه واقعا درست داری ...

بخدا مطمئنم پرس و جو کردم مامانم رو مخمه من کنکور دارم هی میگه بیا بهش پیام بده گناه داره