2777
2789

جز یک ماشین که بیشتر پولشو پدرش داده 

پدرش حمایتگر نیست خانوادش از لحاظ مالی ضعیفن و خواهرش تو عقده 

این پسر سالم و پاک و متعهد و عاشق ازدواج و دلدادگی و محبت به همسر مسئولیت پذیرو عاششششق بچه مخصوصا دختر بچست

سرمایش صفره سر کار میره و دنبال دختریه که بساز باشه یا وضع مالیش خوب باشه دست اینم بگیره

شما تورم رو هم در نظر بگیرین تو جامعه الان اگه پدر سرمایه به پسرش نده اون پسر لنگ میمونه

ایا حاضرین ازدواج کنینن با همچین پسری؟

برای خودم نپرسیدم من ازش خیلی بزرگ ترم چون میره خاستگاری کنجکاو شدم ولی باور کنین این دخترارو پسند نمیکنه برای کوچیک ترین عیب روی صورت دختر، دخترو رد میکنه

خودش قدش ۱۹۰ دختر بالای قد ۱۶۸ میخاد

نظرتون در موردش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نظرم منفیه 

پسر باید با عرضه باشه جنم کار کردن داشته باشه. بگو اخه خودت چ .... هستی ک دنبال دختری باشی ک کوچکترین ایرادی نداشته باشه 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

اگه سنش کمتر بود توجیه داشت

ولی سی سال سن کمی نیست

حداقل ۵ سال باید تونسته باشه کار کنه و باید لااقل ماشین از خودش بود

به نظرم پسر تلاشگری نیست

قد و قیافه مهمه ولی نون و آب نمیشه

اما واقعا ۳۰سال و بدون سرمایه؟خدایی کجا بوده تا الان؟

شاید به خونوادم کمک می‌کرده سرمایه نداشته یا بفکری عشق و حال مجردی بوده بعد بفکر افتاده داره پیر میشه بره پی زندگی

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢

این پسر پول نداره انتظار داره دختر مردم بیاد بسازه

اما خودش رو دخترا عیب میزاره 

نمیدونم مردم این حجم از اعتماد بنفس رو از کجاشون میارند

دعام کنید بتونم معلم بشم تنها هدف زندگیمه

نه عرضه نداره هنوزتواین سن وسال پول دندونش ازپدرندارش میگیره بعدم منتظریه زن همچی تموم خوشگل پولداربیادبه این بله بگه  ایشون پیشرفت کنه الان تکیه به پدربعدم تکیه به پدرزن قد۱۹۰هم حسن محسوب نمیشه بعضیاازاونایی ۱۹۰هستن لاغروبلنددیده میشن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖