2777
2789
عنوان

بنظرتون به خانوادم بگم ؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 29 پست
عزیزم آویزون نباش بگو باشه بهش بگو برو دادخواست بده مهریتم باید نصفشو بده اگه زن نیستی پدر مادرتم ...

نه فاميله نميتونم سرمهريه باهاشون بحث كنم ...حوصله اين كارا رو ندارم ...بعدشم علاقه دارم بهش ...افسردگي ميگيرم بعدا😫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فاميله نميتونم سرمهريه باهاشون بحث كنم ...حوصله اين كارا رو ندارم ...بعدشم علاقه دارم بهش ...افسر ...

شما که نباید بحث کنی

وقتی اون طلاق میخواد خودش باید بره درخواست بده قانون میزنه پس گردنش ازش میگیره

شما بگو باشه و دیگه اقدامی نکن

سنگین بشین سرجات جوابشم نده

از خداوند بخواین هرچی بخیروصلاحتونه براتون ب عالیترین نحو رقم بزنن بیشتر دعا کنین 

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

همش دعا ميكنم همش دعا 😫😫😫😫ولي هيچ اتفاق خوبي نميفته

خانمی زمان بره به زمان بندی خداوند اعتماد کنین و ایمان داشته باشین که هر اتفاقی رقم بخوره پشیمونی توش نیست شب یواش یواش صبح میشه یهو هیچ اتفاقی نمیفته 

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

يعني عقد نيستي ؟ مرگ يه بار شيون هم يه بار ، اون ميگه طلاق موندن جايز نيست ، خانوادتون هم يه ماه نار ...

BiG LikE

خانوما لطفا برا موفقیت و عاقبت به خیر شدنم دعا کنید و یه صلوات بفرستید، با دعاهای خوب شماست که روز بروز پیشرفت میکنم.ممنونم💛🧡❤

اگه دوستش دارین فقط خصوصیات خوب اخلاقیش رو ببنین و بخاطر اون شکر خداوند رو کنین تا بیشتر بشه مرتب کلمات مثبت با خودتون تکرار کنین فقط فکرای خوب کنین و ب رحمت و کارگشایی خداوند ایمان داشته باشین ارتباطتون با خداوند عالیتر کنین اگه میتونین نمازاتون رو اول وقت بخونین و ب روزای خوب آینده امیدوارباشین تا خداوند  حکمتشون و خیرخواهایشون هست امید داشته باشین

نه فاميله نميتونم سرمهريه باهاشون بحث كنم ...حوصله اين كارا رو ندارم ...بعدشم علاقه دارم بهش ...افسر ...

ببخشیدا یاسرش گرم یه جا دیگه  یا ازپس مخارج عروسی بر نمیاد اخه مگه میشه یدفعه ای بگه طلاق

🌹خداوندا مرا آن ده که آن به🌹

عزیزم طلاق بگیر خودت رو راحت کن شوهره منم زمان نامزدی همش ایراد میگرفت می گفت طلاق چون من دوستش داشتم پاش موندم یعنی اویزون شدم ولی برا من خیلی سخته خیلی سخت زندگی ادم با یه نفر که دوستش نداره زندکی سخت میشه بهتره جدا شی. بهش بگو باشه ببین اصلا نازت رو میکشه‌. یادم نمیاد شوهرم یه بارم نازم رو بکشه‌