2777
2789

بده؟؟

بابا گفت دندون بیاری یکی میخرم واست

نظرتون؟

رو سنگ قبرم بنویسید چشش زدن💔اگه عکسمو بفرستم هزینه لیزرتون کم میشه!حتما میپرسید چرا؟چون از شدت خشگلیم پشماتون میریزه:)برمنکرش لعنت بلند بگو آمین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه دختر مناسب نیس با موتور بره دانشگاهزمان ما که نبود.الانو نمیدونم

زمانی گوشی داشتن و دانشگاه رفتن هم برای دختر مناسب نبود 

نظام مردسالار تو هر دوره ای برای زن چیزی رو تابو میکنه 

مهم اینه ما این تابوهارو بشکنیم و از خودمون شروع کنیم 

☮️🤍

زمانی گوشی داشتن و دانشگاه رفتن هم برای دختر مناسب نبود نظام مردسالار تو هر دوره ای برای زن چیزی رو ...

هم سن و سالای خودش مسخرش میکنن تو دانشگاه

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم

بنظر اول برای خودت بخون که دندون بیاری نه موتور

دوم اون وسپا هارو نمیتونی سوار بشی چون پلاک میشن و اگه پلیس بگیرتت میره پارکینگ اسکوپی ها بهتره چون پلاک نمیشه و آنچنان خطری نداره

سوم چون هنوز فرهنگ موتور سواری بانوان درست جا نیوفتاده ممکنه پسرای موتور سوار اذیتت کنن

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

مهم نیست بعدا عادت میکنن همه اولش مسخره میکنن بعدش الگوبرداری 🌝🤝🏾

اگر بتونه دووم بیاره .  اره

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
بنظر اول برای خودت بخون که دندون بیاری نه موتوردوم اون وسپا هارو نمیتونی سوار بشی چون پلاک میشن و اگ ...

اگه به جاافتادن فرهنگ باشه، زن هنوز باید تو پستوی خونه قایم میشد و فقط بچه میورد 

فرهنگ رو خودمون میسازیم 

شما اولین مردی باشید که بخاطر موتور سواری زنان رو اذیت نمیکنه و هرکی هم اذیت کرد سعی کنید در این رابطه فرهنگ سازی کنید نه این که کلا بزنید مسئله رو پاک کنید 🙂🌸

☮️🤍

اگه به جاافتادن فرهنگ باشه، زن هنوز باید تو پستوی خونه قایم میشد و فقط بچه میورد فرهنگ رو خودمون میس ...

درسته میگین ولی برای درست شدن فرهنگ این ممکت حداقل 3 دهه وقت نیاز هس

من برای همسرم گرفتم انقدر اذیتش دادن که زده شد مثلا میخواست بره دو کیلو میوه بخره وقتی میومد با چشم پر اشک میومد دیگه هر وقت هرجا میخواد بره خودمم با موتور همراهش میرم یکبار سرونه همین موضوع ی دعوا بد کردم ولی چه فایده ی دست صدا نداره

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

درسته میگین ولی برای درست شدن فرهنگ این ممکت حداقل 3 دهه وقت نیاز هسمن برای همسرم گرفتم انقدر اذیتش ...

سه دهه دیگه خیلیه

تو شهر ما دیگه جا افتاده این موضوع 

کاش یاد بگیریم میشه بانظر کسی مخالفت کرد بدون اینکه بهش بی احترامی کنیم.                                               کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!     
سه دهه دیگه خیلیهتو شهر ما دیگه جا افتاده این موضوع

کم هم هس

من برای موتور سواری نگفتم وگرنه شیراز که انگار نقل و نبات ریخته منظورم کل فرهنگ بود