2777
2789
عنوان

پیام زنداداشنو خوندم پاک کردم😒😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 2392 بازدید | 81 پست
خب هوار نشه یهویی خونه‌ات؟!

نمیاد منو میشناسه جواب ندم یعنی کنسل

بیادم محل نمیدم

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی راحت فقط یه جمله بنویس شرمنده نیستم ایشالا یه فرصت دیگه

من حامله ام بخاطر این شغالا دروغ نمیگم

اصلا جوابشو نمیدم 

بچه دنیا بیادم نمیان اینا میمونن چند ماه بشه که یه وقت دور از جون نخوان از جیبشون کادو بدن

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

خب جواب هم ندی اونا میان

بیان 

وقتی چیزی خبری نیست میرن

چرا خوندی پاک کردی عزیزم.. بگو شرایط ندارم ایشالا یه وقت دیگه... این که اتقد پررو هست الان یهو پا می ...

بیاد محل نمیدم برام مهم نیستن

اینکه ایشون کلا ادم جالبی نیست به کنار  اگه اومد کم محلی کن اما عزیزدلم نمیشه که همه بد باشن یه نگاه به رفتار خودت بنداز ممکنه مشکل تو خودتون باشه 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
چرا خوندی پاک کردی عزیزم.. بگو شرایط ندارم ایشالا یه وقت دیگه... این که اتقد پررو هست الان یهو پا می ...

چون پیامشو میدیدم فشارم میرفت بالا 

دلم نمیخواد دروغ بگم اصلا جوابشو نمیدم هیچی هم درست نمیکنم فکر نکنم بیاد

فوقش اگه اومد مثل خودش رفتار کن 

گوشیم دست بچم بود سین زده بود ندیده بودم..

زیاد اهمیت نده

اینکه ایشون کلا ادم جالبی نیست به کنار اگه اومد کم محلی کن اما عزیزدلم نمیشه که همه بد باشن یه نگاه ...

ولله قسم همه اینطورین همه

نمیگی مگه رفتار من بده؟ پس چرا دلشون میخواد بیان؟ مگه من بد نیستم؟مگه ادم خونه آدم بد میره؟

تا نبینی متوجه نمیشی من چی میگم