2777
2789
عنوان

خوابم نمیبره

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 71 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اها اخه ی مدتی چند نفری بهم گفتن افغانی گفتم شاید چشام عین چین هاست

ربط چشم با دامی را به افغان و چین نفهمیدم چی بود؟؟

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
صدا🔞

ای بابا... آره منم برام پیش اومده خونه قبلیمون شنیدم از این صداها... خیلی تجربه بدیه... حالا اگه بچه نشنوه خوبه باز

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
بدترین قسمت نخوابیدنه اونجاست مادرت خوابالو میاد میپرسه هنوز نخوابیدی؟!!!وایی خدایا کاری کن امشب موا ...

آره منم از این سوال بدم میاد و معمولا شوهرم و پدرم میپرسن  

ای بابا... آره منم برام پیش اومده خونه قبلیمون شنیدم از این صداها... خیلی تجربه بدیه... حالا اگه بچه ...

من خودم یک عدد مجردم🤦🏻‍♀️

احمقا باید رعایت کنن

دور باش و تپنده... نه نزدیک و زننده
امشب یه حس عجیبی دارم تا حالا اینجوری نبودم،انگار منتظر یه اتفاقم خوب و بدشو نمیدونم،هرچند منو سرفه ...

انشاالله زندگیت سرشار از اتفاقهای خوب باشه... برای سرفه هم شربت دیفن هیدرامین و برون کلد عالین

من خودم یک عدد مجردم🤦🏻‍♀️احمقا باید رعایت کنن

بله بعضیها اصلا رعایت نمیکنن... توی آپارتمانها هم که دیوارها نازکه صدا میره... اینجور مواقع هندزفری بزار