خدایا_منتظر_معجزتم مدیر عضویت: 1401/04/30 تعداد پست: 3410 عنوان خوابم نمیبره | مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 71 پست امشب خونه مامانمم خوابم نمیبره و سایتم مثل قبل نیست تاپیکها جالب نیست... نمیدونم چیکار کنم حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند دیروز | 03:22 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
a_human_2000 عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 3856 نه چرا؟ چه ربطی داره؟ گفتی خونه مامانتیگفتم شاید جدا شدن
farzad86 عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 147 بدترین قسمت نخوابیدنه اونجاست مادرت خوابالو میاد میپرسه هنوز نخوابیدی؟!!!وایی خدایا کاری کن امشب مواجه نشم با این صحنه
خدایا_منتظر_معجزتم مدیر استارتر عضویت: 1401/04/30 تعداد پست: 3410 اها اخه ی مدتی چند نفری بهم گفتن افغانی گفتم شاید چشام عین چین هاست ربط چشم با دامی را به افغان و چین نفهمیدم چی بود؟؟ حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
amir_kord عضویت: 1404/04/01 تعداد پست: 988 ربط چشم با دامی را به افغان و چین نفهمیدم چی بود؟؟ ن گفتم شاید ب چشم بادامی میشه چینی چینی ها هم چشم هاشون با افغان ها ی شکل تقریبا
سبزآبییی عضویت: 1403/10/22 تعداد پست: 339 امشب یه حس عجیبی دارم تا حالا اینجوری نبودم،انگار منتظر یه اتفاقم خوب و بدشو نمیدونم،هرچند منو سرفه بیدار نگه داشته،سرفه خشک شدیدددددد
خدایا_منتظر_معجزتم مدیر استارتر عضویت: 1401/04/30 تعداد پست: 3410 صدا🔞 ای بابا... آره منم برام پیش اومده خونه قبلیمون شنیدم از این صداها... خیلی تجربه بدیه... حالا اگه بچه نشنوه خوبه باز حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
خدایا_منتظر_معجزتم مدیر استارتر عضویت: 1401/04/30 تعداد پست: 3410 گفتی خونه مامانتیگفتم شاید جدا شدن متاهلم و امشب خونه خودمون نیستم حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
خدایا_منتظر_معجزتم مدیر استارتر عضویت: 1401/04/30 تعداد پست: 3410 بدترین قسمت نخوابیدنه اونجاست مادرت خوابالو میاد میپرسه هنوز نخوابیدی؟!!!وایی خدایا کاری کن امشب موا ... آره منم از این سوال بدم میاد و معمولا شوهرم و پدرم میپرسن حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
amir_kord عضویت: 1404/04/01 تعداد پست: 988 ربط چشم با دامی را به افغان و چین نفهمیدم چی بود؟؟ شاید بد توضیح دادم🥲
تاتا۷۲ عضویت: 1398/05/20 تعداد پست: 3647 ای بابا... آره منم برام پیش اومده خونه قبلیمون شنیدم از این صداها... خیلی تجربه بدیه... حالا اگه بچه ... من خودم یک عدد مجردم🤦🏻♀️احمقا باید رعایت کنن دور باش و تپنده... نه نزدیک و زننده
خدایا_منتظر_معجزتم مدیر استارتر عضویت: 1401/04/30 تعداد پست: 3410 امشب یه حس عجیبی دارم تا حالا اینجوری نبودم،انگار منتظر یه اتفاقم خوب و بدشو نمیدونم،هرچند منو سرفه ... انشاالله زندگیت سرشار از اتفاقهای خوب باشه... برای سرفه هم شربت دیفن هیدرامین و برون کلد عالین حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
خدایا_منتظر_معجزتم مدیر استارتر عضویت: 1401/04/30 تعداد پست: 3410 من خودم یک عدد مجردم🤦🏻♀️احمقا باید رعایت کنن بله بعضیها اصلا رعایت نمیکنن... توی آپارتمانها هم که دیوارها نازکه صدا میره... اینجور مواقع هندزفری بزار حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند