2777
2789
عنوان

دلم به حال خودم میسوزه💔🖤

101 بازدید | 16 پست

یه پدر دارم که از پدربودن فقط اسمش رو داره

همین الان ۷۰۰ملیون موجودی کارتشه

ولی دخترش ۲سال تو عقد مونده چون جهزیه نداره وام ازدواجمم ندادن

حالم گرفته که هیچ طلاییم ندارم بفروشم 

۲۰۰ملیون پس انداز داشتم که اونم از فروش سکه و واماییه که گرفتم جمع کردم

اونو مجبور شدم بدم جهاز

در صورتی میتونستم طلا بخرم بردارم برا ایندم برا پشتم

ولی چه فایده که همرو دادم رفت

نمیتونستم دست خالی برم که

هنوزم کلی وسایل هست که نخریدم مبل تخت و نخریدم

سمت ما مرد تلویزیون یخچال و گاز و میخره

بقیه با عروسه فرشامو خریدم تقریبا وسایل برقی و خریدم لباسشوییم خریدم یکمم خورد ریز اشپزخونه

ولی بشقاب قاشق و مبل تخت و.... کلی چیز نخریدم

پدربزرگم‌برام لباسشویی جاروبرقی خرید

بعد مادرشوهرم میشینه مستقیم بهم میگه که باید برات فلان طلارو بخرن

من ادم حسودی نیستم ولی مادرشوهرم اینگار عقلش کمه میشینه میگه برا جاریت انگشتر خریدن النگو خریدن گردنبد خریدن پدر جاریم رو میگه دستش درد نکنه دخترشه وظیفشه‌

شوهرم میگه من میخرم تو بگو بابام خرید ولی من نمیتونم اینو قبول کنم اخرش شوهرم یه روزی اینو میزنه تو چشمم که برات چیزی نخریدن

بابام هرچی میگیم میگه ندارم الکی میگه اصلا من‌براش مهم نیستم

میشه خواهرانه برام دعا کنین دلم خیلی شکسته😭😭هرچی تلاش میکنم به هیچ جایی نمیرسم

لااقل حالا که پدر ندارم اگر مادرشوهرمم چیزی نمیگفت حالم‌گرفته نمیشد💔

💍♥️

عزیزدلم خدا کمکت کنه

مادرت نمیتونه ازش بگیره

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه همش میگه بهش میگم ولی نمیگه یا میگه دیر نشده اینگار قزاره بزاره یه شب قبل عروسی بگه

به بهانه مختلف بگیر

مثلا یه مانتو بخر 1 تومن بگو شده ۲ تومن

برو خرید خونه کن ۲ برابر پول‌بگیر

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

باهاش حرف بزن همینایی که میگی رو به پدرت بگو درد ودل کن باهاش از نگرانی هات بگو هر حرفی که تو دلته بریز بیرون پدرته ببینه بچش انقدر تو عذابه دلش نرم میشه خب وقتی پول هست چرا نده از همسرت خوشش نمیاد؟

به بهانه مختلف بگیرمثلا یه مانتو بخر 1 تومن بگو شده ۲ تومنبرو خرید خونه کن ۲ برابر پول‌بگیر

عزیزم فکر میکنی بابام پولی بهم میده؟

میتونم قسم بخورم شاید اخرین‌باری برام مانتو خرید سوم راهنمایی بودم بعدش پدربزرگم هزینمو میداد تا ۱۸سالگیم خودم کار کردم

الانم مریض بشم بمیرم‌حتی یه قرص برام نمیخره اصلا بابام مسئولیتی نداره واقعا برام سواله ولی پریروز ۲۵ملیون پول به داداشم داد

هزاران‌بار به خودکشی فکر کردم

تازه من هزینه های خواهرکوچیکمم‌خودم میدم

💍♥️

باهاش حرف بزن همینایی که میگی رو به پدرت بگو درد ودل کن باهاش از نگرانی هات بگو هر حرفی که تو دلته ب ...

نه بابام هربار خواستم حرف بزنم داد بیداد کرد همه خفه شن

از همسرمم خوشش میاد

همیشه همین بود میگم از بچگیم هزینه هامو بابابزرگم میداد تا ۱۸سالگی که خودم سرکار‌رفتم

همیشه‌میگه ندارم‌با دعوا راه میندازه کتک کاری 

ادم نرمالی نیست

الان میخواد برا خودش گوشی بخره ولی حاضره بچش همیشه نداشته باشه🙂

💍♥️

عزیزم فکر میکنی بابام پولی بهم میده؟میتونم قسم بخورم شاید اخرین‌باری برام مانتو خرید سوم راهنمایی بو ...

داداشت چی

اون‌هواتو ندارع

ازون بگیری اون از بابات‌بگیره

به داداشت یا پدر بزرگت بگو وساطت بکنن بهش بگن دخترته تو پشتش نباشی کی میخواد باشه میگی برای داداشت پول میده دیگه پس اگر داداشت باهاش حرف بزنه راضی میشه کلا یک نفر و که حرفش پیش بابات برو داره رو واسطه کن

داداشت چیاون‌هواتو ندارعازون بگیری اون از بابات‌بگیره

داداشم خودش از عالم ادم بدتره

بهش گفتم بابا پول تو حسابشه باهاش درد دل کردم‌گفتم شماها هوای منو ندارین من دارم نابود میشم عین‌جنازه از افسردگی‌افتادم

گفت من درستش میکنم دعوا راه میندازم‌باید جهزینو تکمیل کنه بعد هرکاری میخواد بکنه

پس فرداش دیدم به بابام‌گفت پول داری بدی چند روز بعدم ۲۵ملیون برا خودش گرفت

برا منم هیچییی‌نگفت 

نه مامانم نه بابام نه داداشم اینگار‌منو تو کوچه اوردن فقط میگم خدایا کمکم‌کن ازدواج کنم‌برم دیگه پشت سرمم‌نگاه نمیکنم سالی یکبارم‌نمیام

💍♥️

داداشم خودش از عالم ادم بدترهبهش گفتم بابا پول تو حسابشه باهاش درد دل کردم‌گفتم شماها هوای منو نداری ...

الهی ک شوهرت مثل کوه‌پشت و پناهت باشه

الهی انقدر تو زندگیت خوشبخت بشی ک هیچکدوم ازین‌مشکلاتت رو حتی به یاد هم‌نیاری