2777
2789
عنوان

همه بیاید نظر بدید راجع به پنهانکاری برادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 29410 بازدید | 773 پست
مادرم منظور مادربزرگمه عزیزم 😁 آره خودشون شکر خدا جای خوب تهران خونه بزرگ دارن درآمد خوبی دارن حتی ...

وا 

دیگه والا من از تعجب مردم

مگه برادران کم میارن بالون حقوق که حالا اینا هم کمکشون کنن

زندگیم فقط همسرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقصیر شوهرته براچی ماشین میده چقدررر پررو هستن

چند سال پیش خونه پدر شوهرم بودیم

دیدم همسرم اومده منو کشیده تو اتاق 

میگه برادر شوهر مجردم گفته شما اینجا هستید من به ساعت با ماشینتون برم بیرون ؟؟؟ 

همسرم می‌گفت چطوری بهش بگم نه که ناراحت نشه؟؟؟؟

گفتم واااا چرا بگی نه اخه؟؟؟ خب یه ساعت می‌ره و میاد دیگه بیچاره

ولی دو هفته اگه میخواست همونجا سکته میکردم شک ندارم🤦😁

رفته رفته این زنه عجیب ترم میشه

ولی به نظرم در همین حدم خوبه بخدا فامیلای مارو ندیدید که خداروشکر کنید🤣

فکر کنید عید بابام به بچهاش نفری حدودا صد تومن اینا عیدی داد اونوقت به دختر ما یه شال سوراخ سوراخ عیدی دادن!  

یا خانوادم رفته بودن کربلا  خانواده پدریم همه پول و کادو و شیرینی اوردن اما اینا فقط خودشون و اوردن! حالا خانوادم کلی سوغاتی هم بهشون داده بودن😑

بخوام بگم زیاده

بعد همینا به ماها میگن خسیس 

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

وا دیگه والا من از تعجب مردممگه برادران کم میارن بالون حقوق که حالا اینا هم کمکشون کنن

مثلا می‌خوان چیزی بخرن پول کم دارن 

خونه و ...

به عنوان قرض میگیرن و اکثر اوقات خواهرام بعدش میگن نمی‌خواد پسش بدید اصلا

وا دوهفته براچی داده

وای چقدر با استارتر مثل هم حرف میزنید 🤣🤣اگه موضوع تاپیک مهم بود یا اسی رو نمیشناختم میگفتم کاربری دیگه ی اسی هستی 

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

مادرم منظور مادربزرگمه عزیزم 😁 آره خودشون شکر خدا جای خوب تهران خونه بزرگ دارن درآمد خوبی دارن حتی ...

عههه خب پس اگه مادرشونه که حق داری 

حتی نیازم نباشه به نظرم وظیفه پسرِ که کمک کنه

خیلی خودخواهن، اصلا فک نمیکنن بچه کوچیک داریم ماشین لازممونه. شوهرمم صبحا یخ میزنه پیاده میره سرکار

حقشه ببخشیدا کسی که با خانوادش رودروایسی داره این چیزا باید سرش بیاد! 

بچه رو هم اینور و اونور نبرید مریض بشه طفلک

عههه خب پس اگه مادرشونه که حق داری حتی نیازم نباشه به نظرم وظیفه پسرِ که کمک کنه

آره دیگه مادرشونه عزیزم 

من چون مادرم کار میکرد همیشه خونه مادربزرگم بودم 

به مادربزرگ هم میگن مامان 😁

وقتی یه جا باشن صدا میزنم مامان دو تایی نگاه میکنن ببینن با کدومشونم🤦

به هرکس میخاد ببخشهفقط به شوهرش نده🤣🤣🤣

نه فقط نگه داره برای خودش و بچهاش 

چون هیچ کس برای ادم نمیمونه حتی اون بچه 

اول خودشِ اگه نیاز نداشت بده بچه اش

حقشه ببخشیدا کسی که با خانوادش رودروایسی داره این چیزا باید سرش بیاد! بچه رو هم اینور و اونور نبرید ...

والا خوب طاقت آورده 

من بودم شک ندارم روز دوم نهایتا دعوا راه می‌انداختم