2777
2789

بنده آدمیم ک دارم آزار میبینم و ب خدا التماس میکنم کمکم کن این قضیه رو تموم که نزار ازارم بدن و چرا تموم نمیشه چرا یکم کارما پس نمیده تا منو ول کنه😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عدالت الهی روزی برقرار میشه 

دیر یا زود معلوم نیس. از کجا میخورن و چجوری میخورن هم معلوم نیس 

شاید تاوان پس بدن بدون اینکه تو متوجه بشی

نیازی نباشد ما را به هیچ احدوالناسی جز اللّٰـه... 

منم اعتقاد ندارم کارما چیه دیگه اخه 

اینهمه ظالم سالم 

تمام الکیه این حرفا برا دل خوش کردن عوام

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بدون شک دروغه واسه دونفر اتفاق خوبی میوفته بعد یه کار مثبت فکر میکنن کارمایت یا یکی بعد کار خطا دچار مشکل میشه فکر میکنن اونم کارماست در صورتی که همش اتفاقیه وگرنه تا دلت بخواد آدم خوب داریم که خبر ندیدن آدم بد هم داریم سوار آدمای زندگیشون شدن و میتازونن هیچیشونم نمیشه

اگر بود تاحالا خیلیا کارما پس میدادن

از نظر من

کارما 

آه و نفرین 

و از همه مهم تر عدالت 

هیچکدوم وجود خارجی ندارن 

و صرفاً چیزایی هستن که آدما دوست دارم قبول کنن که واقعاً هستن و وجود دارن 

این کاربری دومم هست 

من اعتقاد دارم چون 15سال ب مادرشوهرم خوبی کردم یکبار بدی ازم ندیدن یه بار حرفی نزدم ک دلشو بکشنه ولی بلایی نبود ک سرم نیارع .چقد تهمت زد بهم چقد غیبتمو کرد .پیش هرکی ک غیبتمو کرد اون شخص اومد بهم گفت چون همه منو قبول داشتن حتی زنداداش خودش .

ده سال خدا بهمون بچه نداد ک البته مشکل از دوتامون بود .این زن منو رسوا کرد همه جا .هی میگفت ب دکترت بگو دز داروتو‌ بالاتر ببره 

از بدیاش بخام بگم عمرم کفاف نمیده 

امسال یه بیماری خیلی بد گرفته ک هیچ درمانی نداره هر روزم داره بدتر میشه .تا فهمید بیمار شده زنگ ب من زار زار گریه کرد ک منو حلال کن من خیلی بدی در حقت کردم 

با این حال بازم منه احمق براش گریه میکنم و برای ارزوی سلامتی دارم هیچ وقت نمیتونم نفرین کنم