2777
2789
عنوان

بیاین از خواهرشوهراتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 65 پست
من دوتا دارمیکیش که کلا نیست خیلی کم میبینمش و به شدت پول پرسته و خسیس کلا بعد 6 سال ازدواج فقط 1 با ...

انقدر ازین آدما بدم میاد 

تو هم هیچی جلوش نگو اگه قابل اعتماد نیست 

امضا فقط امضا پای خوشبختی عزیزانم 

دوتا دارم بی نهایت حسود و خودشیفته و زبون درازیکیشون علنا پیش فامیلاشون گفته بود انقدر فلانی رو اذیت ...

وقتی با داداششون هم بدن دلیلی نداره باتو خوب باشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه خواهرشوهر من میلیاردر هم هست انننقد پولدارن ، ولی مثل بدبختا زندگی میکنه🤣 صدبار اومده خونم ولی ...

ایجور رفتارا بیشتر توی ادمای فقیر و عقده ای و تازه به دوران رسیده دیده میشه ن پولدارا

انقدر ازین آدما بدم میاد تو هم هیچی جلوش نگو اگه قابل اعتماد نیست

آره یعنی یه اتفاقایی افتاااد که شد درس عبرت برام

تو بارداریم از اول همه چیزمو پرسید چی میخورم چ میکنم کجا میرم الان دکتر چی گفت بعد باید کجا برم 

یعنی ریز و درشت همه چیزمو میدونست و زیر نظرم داشت

بعد بیشعور روز زایمانم فهمیدم ۴ ماهه بارداره

و توی بارداریش هر کاری من کردمو رفت و انجام داد

بهش گفت خیلی بیشعوری چرا نگفتی خندید یه خنده ی پر از معنی ... منم گفتم دیگه تموم شدی برام

آره یعنی یه اتفاقایی افتاااد که شد درس عبرت برامتو بارداریم از اول همه چیزمو پرسید چی میخورم چ میکنم ...

شاید منظوری نداشته و فقط خواسته اطلاعات خودشو بالا ببره بعد حرفی بهت زد که این چیزی که میگی رو تشدید کنه ؟

آره یعنی یه اتفاقایی افتاااد که شد درس عبرت برامتو بارداریم از اول همه چیزمو پرسید چی میخورم چ میکنم ...

چه اشکالی داره یکی از تجربه های آدم استفاده کنه؟

شاید منظوری نداشته و فقط خواسته اطلاعات خودشو بالا ببره بعد حرفی بهت زد که این چیزی که میگی رو تشدید ...

نه بابا اطلاعات چی؟

اون بچه دومش بود من بچه اول 

نه عزیزم کلا وقتی من باردار شدم اینم خودشو به آب و آتیش زده بود که باردار بشه در صورتی که قبلش میگفت من نمیخوااام

بعد که دید من باردار شدم سریع رفت باردار شد و همه کارای منو مو به مو انجام داد حتی چقدر تلاش کرد مثل من سزارین بشه باورت میشه انقد تلاش کرد ...

بعدش دوست داشت بچه ش پسر باشه حالا یه پسرهم داشت .. وقتی فهمید بچه ش دختره انقدر بچه منو کوچیک میکرد انقدر میکوبوندش هنوزم ادامع داره 

خوبیای بچه مو نمیبینن و فقط

موهاش فلانه زبونش بهمانه چرا اینجوریه زشته فلانه 

انننننقد من عذاب کشیدم خدا میدونه

نه بابا اطلاعات چی؟اون بچه دومش بود من بچه اول نه عزیزم کلا وقتی من باردار شدم اینم خودشو به آب و آت ...

چه بد بیشعوره ولش کن 

خواهرشوهر من خیلی خوبه اخلاقش گرمه و صمیمی ولی جلو شوهرم و کلا داداشو باباش خیلی لباسای باز میپوشه ر ...

اخییی تو نگرانی 

نگران نباش اونا از بچگی اونو اون مدلی دیدن 

بدبخت جلو داداشش و بابام آزاد نگرده و راحت نباش بره تو خیابون ؟

چه اشکالی داره یکی از تجربه های آدم استفاده کنه؟

آخه اون با تجربه بود نه من

تجربه نمیخواست میخواست کمبودهاشو رفع کنه

مثلا دوسه روز قبل آنومالی بهم زنگ زد گفت همین که فهمیدی بچه ت چیه باااید به من بگی و بگی چیکار میکنی

گفتم باشه

منه ساده ...

رفتیم سونو گفت پسره و از ذوقمون رفتیم سیسمونی اصلا نمیدونستیم چی بخریم یهو چشم افتاد به پاپوش و خریدیم 

و من کلا یادم رفت بش بگم رفتیم خونه مامانم و ختی مادرشوهرمم فهمید که پسر داریم اما واقعا بدون قصد من یادم رفت بش بگم 

فرداش زنگ زد انقدر فحشم داد گفت تو چرا نگفتی به من

خب حالا گفتم با چند ساعت تاخیر چی شد مگه؟

بعدم که باردار شد و فهمید دختره رفته بود پاپوش خریده بود 😅😅😅

یعنی کارا منو کپی میکرد 

نمیشه بازم جاش نیست توضیح بدم 

اخییی تو نگرانی نگران نباش اونا از بچگی اونو اون مدلی دیدن بدبخت جلو داداشش و بابام آزاد نگرده و راح ...

والا اگه نمایان شدن نوک سینه از شدت باز بودن   برای خیلیا عادیه من حرفی ندارم 

نه حرف عقل بزن با کسی نه لافِ جنون ؛که هرکجا که خبری  هست ادعایی نیست ...