2777
2789

یه خانومی بود دوسال پیش تاپیک زده بود ..پربازدیدم بود

میگفت از وقتی بچه دار شدم زنداداشم لباسای تنگ میپوشه ارایش غلیظ میکردو میومد به بهونه بچم خونم

بعد میگفت بچه رو برمیداشت و میرفت سمت شوهرم و به بهونه بچه با شوهرم حرف میزد..شوهرمم خیلی خوشقیافه بود..کُرد بودوماشین سنگین داشته..یادم نیست دقیق ولی گویا این با هم وارد رابطه میشن حتی خونه زنداداشه میرفتن و رابطه ج.نسی انجام میدادن تا اینکه داداشش میفهمه و مچشون رو میگیرن..بعد زنداداشه گفته بوده من بی گناهمو اون منو گول زد

داداشه هم زنشو برمیداره میره شهر دور و با اینا قطع رابطه میکنه و انگار از پست ها و استوری های زنداداشه میفهمه خیلی خوشبخترم شدن

و این بنده خدام جدا میشه و زندگیش داغون میشه😢

ای کاش بود حالشو میپرسیدم

💖M

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا واجب نبود بگی کرد بوده

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

خدای من چقدر سرنوشت بعضی ها وحشتناکه😣💔

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...    {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

مظلوم ظالم رو جسور و وقیح میکنه ،از خانم های منفعل که اجازه میدن نر ها ازشون سوء استفاده کنن خوشم نمیاد 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!