2777
2789

کنکور قبول نشد باباش دندان پزشکه میخواد بفرستش روسیه درس،بخونه  ارزوی موفقیت دارم براش دختر مهربون خون گرمیه 

کاش بقیه دانش اموز ها هم این شرایط رو داشتن 

هر سال کلی سختی زحمت استرس شب بیداری ... تهشم چندتا سهمیه ای بیان جاشونو بگیرن و سوالات مثل هرسال لو بره و ... ناعدالتیه واقعا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارزش رشته های تاپ ب اینه ک تلاش کنی و سخت بدست بیاریش🎀

دقیقا اون سختیش جواب قبولیش پشت لپتاپ عالیه😍😍

اون کلا یه حسسس دیگه ست اصلا 

باباش هم هند رفته دندان پزشکی خونده 

دانشگاه های کشور خودمون پره عراقیه بعد بچه های ما اندرخم این کشور و اون کشور یا پشت کنکور....

هه تازه اونا اونقدر حال میکنن 

تو سهر ما بلیط اتوبوس شون رایگانه 

اسکان غذا و رایگان البته عراقی نیستن 

حوزه درس میخونن😏

هه تازه اونا اونقدر حال میکنن تو سهر ما بلیط اتوبوس شون رایگانه اسکان غذا و رایگان البته عراقی نیستن ...

من تبریز دانشجوعم 

همه ی کافه ها پره دانشجوی عراقیه 

خودم پرام ریخته که چرا باید دانشگاهی که برا ماها میزنه ظرفیت نیست اینهمه خارجی جذب کرده 

❤️‍🩹

من هنوز نفهمیدم ب یه زبان دیگ یا حتی انگلیسی چطور میشه درسی مثل پزشکی رو خوند؟ چطور پاس میشن؟

سوال منم هست 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
دقیقا اون سختیش جواب قبولیش پشت لپتاپ عالیه😍😍اون کلا یه حسسس دیگه ست اصلا باباش هم هند رفته دندان ...

خدایی پیش دختره و باباش اصلا ویزیت نشو تا میتونی به بقیه اطلاع بده تحریمشون کنین 

My✨🥺

من هنوز نفهمیدم ب یه زبان دیگ یا حتی انگلیسی چطور میشه درسی مثل پزشکی رو خوند؟ چطور پاس میشن؟

بچه‌هایی که میرن خارج پزشکی بخونن، قبلش معمولاً یک‌مدت زبان می‌خونن یا دورهٔ فاندیشن می‌گذرونن.  

اصطلاحات پزشکی تو کل دنیا تقریباً همونه (لاتین/یونانی)، ما هم تو ایران همینا رو می‌خونیم، پس فرق زیادی نداره.

اولش سخته ولی چون هر روز تو محیط هستن (کلاس، مقاله، فیلم آموزشی، ارتباط با بقیه)، زبانشون سریع قوی میشه و مغزشون شیفت می‌کنه روی انگلیسی.  

استادا هم در نظر می‌گیرن دانشجو خارجی هست، کم‌کم جا می‌افتی.

در کل شدنیه، سخت هست ولی غیرممکن نیست. مثل کسی که بیاد ایران و کم‌کم فارسی یاد بگیره و پزشکی بخونه