2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرت اینا نباید قطع رابطه کرد؟ پدر مادر منم انگار از کس دیگ هستم

اونجور ک باید نمیشه کلا قطع رابطه کرد 

ولی منو همسرم بخاطر ارامش خودمون خیلی خیلی کم میریم دیدنشون

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 
اونجور ک باید نمیشه کلا قطع رابطه کرد ولی منو همسرم بخاطر ارامش خودمون خیلی خیلی کم میریم دیدنشون

میشه

وقتی ی خانواده سمی هستن و اسیب میزنن چرا نمیشه قطع رابطه کرد؟ 

من تو فکر میرم شخص اینده چ فکری میکنه

وگرنه قطع رابطه حتما میکنم بخاطر ضربه هایی ک زدن

ما شدیدا به کمک احتیاج داشتیم پدرشوهرم با اینکه میتونست ولی کمک نکرد دوسال بعدش به برادرشوهرم خونه داد شوهرم ده ساله که از پدرش دل چرکینه ولی احترامشو نگه میداره همه کاری هم براش میکنه هیچ وقت هم دست خالی نمیریم خونه شون

من 

تولد بچه خواهرم استوری میذاره کادو میگیره خونه شون میره بچه من هیچی 

۱۲ کیلو آلبالو داد براش پاک کردم بعد مربا کرد غذا کرد داد به اون اندازه دوتا قاشق مربا ریخت توی کاسه داد به من 

این ها مثال های کوچکی از کارهاش هست

با افتخار چادری ام

من تولد بچه خواهرم استوری میذاره کادو میگیره خونه شون میره بچه من هیچی ۱۲ کیلو آلبالو داد براش پاک ک ...

کاش مشکلات منم مثل شماها بود

منم یکی دیگ از فکرام اینه اینجا ازدواج کنم همونطور ک بین بچه هاشون فرق گذاشتن بین نهوه هاشون هم میذارن، حوصله دردسر ندارم

خواهرم زندگیش به بن بست رسیده بود و پدرم عین خیالش نبود درصورتیکه خواهرم بارداربود میگفت دوباره ازدواج میکنی خوووو

ولی وقتی برادرم مشکلی درزندگیش پیش اومد خودم شاهدبودم که چقد حرص میخورد و ناراحت بود و چقدر التماس زنداداشم و میکرد و نازشو میکشید(مشکل از طرف زن برادرم بود و بخاطر بچه های برادرم ) که دیگه این رفتارهای پدرم صدای خیلی هارو دراورده بود حتی تواطرافیانمون .

اونجابود که فهمیدم پدرم بین بچه هاش فرق میزاره و واقعا دلم شکست . 

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

بخاطر همون یبار؟

می‌خواستیم بریم یه شهر دیگه یکی از دوستای شوهرم براش کار پیدا کرده بود،پول پیش نداشتیم به پدرش گفت بهم قرض بده نداد،ما یه زمین مسکونی داشتیم اگه نمیفروختیمش الان یک میلیارد ارزش داشت ولی مجبور شدیم بفروشیم فقط همون زمین رو داشتیم

کاش مشکلات منم مثل شماها بودمنم یکی دیگ از فکرام اینه اینجا ازدواج کنم همونطور ک بین بچه هاشون فرق گ ...

حداقل ازدواج میکنیم زندگی خودمون داریم من الان محبت همسرم دارم خودم مادرم و با بچه هام خوشم درست که از کارهای مامانم خجالت میکشم ولی میدونم خدا به جاش همسرم بهم داده اگر نبود تا حالا از دست مامانم دق کرده بودم ولی الان توی حاشیه است 

با افتخار چادری ام