2777
2789
منم سراغ دارم چنین تالارایی ۳۰تا ۵۰ ظرفیت داره جشن الفبای بچه هامون. گرفتیم خیلی خوش گذشت همه چیم آز ...

کدوم شهر؟

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
من وقتی که بخوام برای این تعداد برنج بزارم تو دوتا قابلمه میزارم که تسلط بیشتری داشته باشم

ولی همونم خیلی سخته آخه

چون باید دو تا قابلمه بزرگ هم باشه

خیلی مهارت میخواد

آفرین بهتون👌👌👌👏👏👏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کرج

میشه چند تا بهم معرفی کنی؟ کوچیک و قیمت مناسب

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
خیلی عجیبه، من مهمونی ۷۰ نفره رو خونه میخوام بدم

خونت چن متره

۷۰ خیلیه

چی درست میکنی

وای من استرس گرفتم جات

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
اره عجیبه یا تنبله یا کمبود داره میخاد عقده گشایی کنه یا خونش جا نداره یا واقعا میخا به مهموناش خوش ...

تنبله چیه؟میخواد راحت باشه

پول داره دوست داره در جهت آسایش استفاده کنه

متنت رو بخون دوباره چطور صحبت کردی

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

خونت چن متره۷۰ خیلیهچی درست میکنیوای من استرس گرفتم جات

از بیرون میگیرم این دفه

ولی پختش کاری نداره ببر بیار و پذیرایی جون آدم و میگیره.

من تا صد نفر هم غذا درست کردم

و مایی که عروسیامونم تو خونس🤣

مزه میده واقعا