2777
2789
عنوان

بیاین رمز گشایی کنین

102 بازدید | 18 پست

من همسرم از اون دسته آدماس توی بعضی موارد توی حرف ضعیفه ولی توی عمل خوبه

مثلاً نمیگه یا اگه بگه غیر مستقیم میگه فلان کار رو میکنم 

ولی توی عمل گاهی نگفته میاد خودش انجام میده

بیشتر بحث ما هم سر آشپزی و کارای خونه بود که میخواستم دوتایی باشه .

اینو بگم عقدیم و از هم دوریم 

بعد چندروز مریضی بدجور ، امشب یهو گشنم شد بدجور هوس سالاد ماکارونی کردم

بعد بهش گفتم گفت ابجیتو بیدار کن خب درست کنین باهم

گفتم نه اون خوابش میاد خسته اس بعد گفت خب خانم خودت درست کن 

گفتم آخه تنها از گلوم پایین نمیره 

بعد گفت فکر کن من کنارتم درست کن انقد دلت هوس کرده

بعد آخرش گفتم ولش کن نمی‌خواد اشتهام کور شد اصلا 

اونم گفت خب فکر کن من کنارتم برو درست کن

(یجورایی همه اینا چرت بود انگار میخاستم امتحانش کنم خودشم فهمیده بود آخرش گفت من که می‌دونم میخای ببینی من چی میگم چرا آخه منو اینجوری امتحان می‌کنی

من گردن نگرفتم گفتم نه واقعا هوس کردم )

یه جام ازش پرسیدم اگه بودی مثلا ابجیم می‌گرفتی میخوابیدی؟؟ گفت نه 

به نظرتون اگه بود واقعا کمکم میکرد؟؟؟این رو درون حرفاش میبینید؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم خیلی سنت کمه و به بلوغ فکری نرسیدی این کارا چیه واقعا تعجب می‌کنم از دغدغه هایی که دارید فک کن ...

عزیزم خب دغدغه ام الان اینا نباشه چی باشه شما می‌پسندی؟؟؟

۲۲سالمه

برام مهمه همسرم به نیازم توجه کنه

یه شب چیزی هوس کنم بیخیال نگیره نخوابه

مگه این چیز بدیه؟؟؟؟

چرا میگین کودکانه؟؟؟چون توقع دارم حواسش به نیازم و خواسته هام باشه؟؟

آخه کدوم حواس و نیاز؟؟

چی میگی خواهر؟؟؟ خودتم نمیدونستی چی میخوای و تکلیفت چیه ، اصلا حرفات ربطی نداشت بخدا خیلی تحمل و صبر دارع

هر چیزی از دل براید خوش است نه با زور بعضی وقتا شوهرم املت درست میکنه برامون اندازه کباب خوشمزه است ولی اگه حوصله نداشته باشه تمام دنیا بیان درست نمی کنه عزیزم باید با میل خودش باشه همه مردا هم یکجور نیستن هر کسی خصوصیات خوب و بد خودش رو داره یکی تو آشپزی کمک زنش میکنه یکی نمیکنه ولی مثلاً بد دل نیست مثلاً گفتم

هر چه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو.               نظر من فقط برای اسی لطفاً کسی ریپلای نکنه با تشکر.  فقط بانوان نظر بدن

آخه کدوم حواس و نیاز؟؟چی میگی خواهر؟؟؟ خودتم نمیدونستی چی میخوای و تکلیفت چیه ، اصلا حرفات ربطی نداش ...

ولی اون خوب متوجه منظورم شده بود که من از این حرفا چی‌میخوام ازش بشنوم ولی نمی‌دونم چرا رک نگفت 

من میخواستم بشنوم بگه من کنارت بودم کمکت میکردم باهم درست کنیم

ولی اون خوب متوجه منظورم شده بود که من از این حرفا چی‌میخوام ازش بشنوم ولی نمی‌دونم چرا رک نگفت من م ...

🫥🫥🫥🫥

یه نصیحت بهت میکنم ، این حرفا و رفتارات تا یه جایی نازکش داره ، بعد یمدت خسته کننده میشن.

حواست باشه این عشقو با بهونه گیری های الکی خراب نکنی

عزیزم خب دغدغه ام الان اینا نباشه چی باشه شما می‌پسندی؟؟؟۲۲سالمهبرام مهمه همسرم به نیازم توجه کنهیه ...

فک کردم زیر بیستی 

مدل بیان کردنت اشتباه 

کلا بنظرم اینجور پیش بری از خودت میرونی طرف رو 

هر چیزی از دل براید خوش است نه با زور بعضی وقتا شوهرم املت درست میکنه برامون اندازه کباب خوشمزه است ...

اره میفهمم

اون کمک زوری هم بدرد نمیخوره به دل نمیشینه

منم مجبورش نکردم ولی بهش گفتم زندگی مشترکه منم شاغلم توام شاغلی باید هوای همو داشته باشیم 

یا حواسمون به نیاز و خواسته های هم باشه حالا هرچی که میخواد باشه

البته فکر چرتی کردم مگه میشه اصلا تو یه چیزی خیلی هوس کنی بعد طرف بیخیال بگیره بخوابه؟؟؟مگه اینکه دیگه خیلی خسته باشه