2777
2789
عنوان

بچه ها من از ایندم بشدت میترسم

143 بازدید | 28 پست

شوهر من خیلی مرد بدیه و بخاطر دخترم که  گریه می‌کنه میگه هر دوتا تونو می خوام و هم اینکه حامی  زیاد ندارم 

و شوهرم با کل خانواده‌ام قطع ارتباط ه وهیچ جا نمیاد و هیچ مهمونی تا حالا خودنمون نیومده امشب بلند شد منو زد و گفت کی میشه مامانت بمیره و من عروسی بگیرم و تو دیگه کسی رو نداشته باشی ببینم اون موقع می‌خوای چیکار کنی حتی الانم جا نداری اون موقع که دیگه اصلاً جا نداری

خانم من همیشه می‌ترسیدم از آینده ولی امشب بیشتر ترسیدم فهمیدم هی نقشه برام داره 

و این رویا بلند شو فردا برو ض و خیلی حالم بده موندم چیکار کنم از این بر دخترم گریه کرد مامان بابا رو با هم می‌خوام و من گفتم مامان نمیشه باز اومد منو باز کتک زد که تو جلو بچه دروغ بگو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها نیستی منم غم تورو دارم همین الانشم داشتم گربه میکردم 

منتها با ابن تفاوت که من مادرم فوت شده نمیزاره برم پیش بابام 

اگه راضی هستی برای شادی روح مادرم صلواتی بفرست
فقط یواشکی پول اینا جمع کن

چجوری تمام خرج خودم یاخودمه حتی بیشتر خرج بچمم خودم میدم اون نامیده 

و همه اینا رو با ۹۰۰ تومن یارانه میدم فقط پول یارانه داده دستم که اونم همش منا می‌زاره و می خواد ازم بگیره

تنها نیستی منم غم تورو دارم همین الانشم داشتم گربه میکردم منتها با ابن تفاوت که من مادرم فوت شده نمی ...

خدا بیام رز من بابا ندارم پدر ناتنی دارم 

از همین میترسم اگه بعد ۱۲۰ سال مامانم اتفاقی بیافته من بیچاره میشم

خدا بیام رز من بابا ندارم پدر ناتنی دارم از همین میترسم اگه بعد ۱۲۰ سال مامانم اتفاقی بیافته من بیچا ...

خدا رفتگان شمام بیامرزه 

چقد عین همیم دلم برات سوخت مث منی😭😭😭

اگه راضی هستی برای شادی روح مادرم صلواتی بفرست
همونه ذات شونه .

یعنی ازش بشدت متنفرم همه چیزو می خواد بندازه تقصیر من بلند شده من و کتک زده دخترم گریه می‌کنه باز بلند میشه دوباره من و میزنه که به خاطر تو دخترم گریه کرد