2777
2789
عنوان

نامزدم تو خیابون کتک کاری کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 42 پست
تو رو کتک زده گوشیتو شکسته بعداً هم پول گوشیو باید خودت بدی ؟!!.حالا نامزد عقدی اسمی یا دوست پسر ؟

نامزد عقدی وضع مالی خوبی نداره فقط از خودشون نما ساختن ک وضعشون خوبه بعدا فهمیدم دروغه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم قحط بود با ی روانی بی آبرو نامزد کردی؟اینو ب خونواده ات بگو برو ازش شکایت کن

انتخاب خودم بوده خانوادم با طعنه هاشون داغونم میکنن

دوست ندارم پیچیده بشه فقط همین که از سرم باز شه 

پارانویید داره گفت لپ تاپ تو بیار من دیر حاضر شدم گفت حتما چیزی توش داشتی پاک کردی ب خانوادم فحش داد ...

برو پیش خانوادش نشون بده به خوانواده خپدت هم بگو وگرنه هیچ کس حق رو به تو نمیده .نزار کبودیت از بین بره برو بگو که دلیلی داشته باشی برای جدایی .فردا نگن خودت مقصر بودی

انتخاب خودم بوده خانوادم با طعنه هاشون داغونم میکنندوست ندارم پیچیده بشه فقط همین که از سرم باز شه

پس هر چی زودتر از زندگیت پرتش کن

آدم سالمی نیس چ برای کتک کاریش چ برای آبرو ریزیش توو خیابون اگ حیا و ناموس و انسانیت سرش میشد ن دست روت بلند میکرد ن توو خیابون حیون بازی درمیاورد 

واقعا شرف نداره

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

من فک کردم یکی دیگه رو زده تورو زده که هیچی اصلا باهاش حرف نزن فقط به خانوادت بگو تموم کنن

اره تازه ی تومن پول هم دستش داشتم اونم اصلا ب رو نیورد

خانوادم گوشه کنایه میزنن