2777
2789

من تایپ خاصی ندارم 

مثلا یه روز از ادم شوخ خوشم میاد یه روز مغرور

یه روز مذهبی یه روز میانه رو 

یه روز تحصیل کرده با کار دولتی یه رو شغل ازاد😐

* لطفا ریپلای نزنید *عزیزان منظورم از گشتن زمان هایی مثل امتحان هست که با دست سر تا پا هارو میگردن. اگر توضیحم کامل نیست میتونید ادامه تاپیکو بخونید و متوجه منظورم بشید😐ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد اینکه وارد رابطه شدی متوجه میشی که تایپت فقط اخلاق و تعهد و احترام و خرج کردنه

خیلی کمه الان رابطه ای ک فقط نمایش نباشه

داشتم این رابطه رو، نمایشی بود واسه خوب جلوه دادن بود

خیلی کمه الان رابطه ای ک فقط نمایش نباشهداشتم این رابطه رو، نمایشی بود واسه خوب جلوه دادن بود

آره .. منظورم این بود تا اونا نباشه رابطه ارزشی نداره حالا هرچند تایپ تو باشه طرفت

الگوریتم پسرایی که ازشون خوشم میاد رو بهش فکر کردم دیدم مهمترین چیزایی که جذبم میکنه چی هست و تقریبا مشترکه بینشون یه سری چیزا ،با چند سال پیشمم متفاوته این الگوریتمی که الان خوشم میاد از یه نفر  ،در همین حد 😂هر چند وارد رابطه ی خاصی نشدم ...

You're all the things I've got to remember

بستگی داره ببینی خودت دوست داری طرفت چه اخلاقیاتی داشته باشه 

مثلا من اولویت اولم اخلاق بود 

ولی هرادمی اولویتایی که دوست داره طرف مقابلش داشته باشه فرق داره یهو میبینی یکی اولویت اولش پوله یا ظاهر‌ ببین خودت چی میخوای 

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده خب.یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.

عزیزم ببین خودت چجور شخصیتی داریگرمی یا جدی اهل معاشرت هستی مذهبی فعال وسرزنده هستیتنهایی دوست داری ...

هم گرمم هم اهل معاشرت و پایه

ولی ادمای درستی شبیه خودم سراغم نمیان