* لطفا ریپلای نزنید *عزیزان منظورم از گشتن زمان هایی مثل امتحان هست که با دست سر تا پا هارو میگردن. اگر توضیحم کامل نیست میتونید ادامه تاپیکو بخونید و متوجه منظورم بشید😐ممنون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الگوریتم پسرایی که ازشون خوشم میاد رو بهش فکر کردم دیدم مهمترین چیزایی که جذبم میکنه چی هست و تقریبا مشترکه بینشون یه سری چیزا ،با چند سال پیشمم متفاوته این الگوریتمی که الان خوشم میاد از یه نفر ،در همین حد 😂هر چند وارد رابطه ی خاصی نشدم ...
بستگی داره ببینی خودت دوست داری طرفت چه اخلاقیاتی داشته باشه
مثلا من اولویت اولم اخلاق بود
ولی هرادمی اولویتایی که دوست داره طرف مقابلش داشته باشه فرق داره یهو میبینی یکی اولویت اولش پوله یا ظاهر ببین خودت چی میخوای
من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده خب.یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.