2777
2789

برم تبریز درس بخونم

یا بمونم تهران درس بخونم و در کنارش برم پی بازیگری و مدلینگ..

قدم:177

وزن:68

همه میگن خوشگلی.. و حتما برو پی اش

اینم بگم اصلا دلم با تهران نیست

تنها دلیلی ک میتونه نگهم داره همین بازیگری و مدلینگه 

اونم دو دلم میگم اگه بمونم و به جایی نرسم چی؟!

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

برو تبریز درس بخون و در کنارش کلاس بازیگری هم برو 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مونده به خودت ولی بذار بگم شاید مجبور شی لباس کوتاهم بپوشی تو مدلینگ مثل خارجی ها عمل میکنن

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

واسه مدلینگی باید باریک باشیو ضریف اگه هستی برو تو‌کارش مثل یه دختره لیلا هست

هستم عزیزم 

بدنسازی ام کار میکنم

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

برو تبریز درس بخون و در کنارش کلاس بازیگری هم برو

یعنی میشه اونحا بازیگر شم؟

برو تبریز اگه تهران تنهایی پی این دوتا شغل بری ممکنه عاقبتش خطرناک باشه

خانجام تهرانن بزرگ شده تهرانم

وای تهران برای زندگی حتی تفریحم دوس ندارم

منم

ولی تهران بزرگ شدم

دیگه نمیتونم اینجا نفس بکشم