حس میکنم خیلی کمه حداقل یه دسته گل خوشگل میخوام گل یه شاخه رو چی کار کنم آخه قشنگیش به اینه گل رو ببرم با خودم خونه بچینم تو آب دیزاینش کنم تو اتاقم اتاقم بوی گل اونو بگیره آخه یه شاخه چیه اصلا خوشحال نمیشم شما چی؟ یا کادو ارزون اصلا به چشمم نمیاد لباس برندی چیزی بود خوب وگرنه به چشمم نمیاد لباس و کیف اینا حس میکنم کمه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به نظرم هرکسی یه مدله من با یه کاسه بستنی هم خوشحال میشم
ببین مثلا من دارم راجب گل حرف میزنم وگرنه بخواد یهویی باشه مثلا غذا یا شیرینی هم خوشحال میکنه منظورم کادو هست ک از قبل تصمیم داشته بخره مثلا اخر هفته میاد منو ببینه و اینو میدونه یه شاخه گل به چه دردم میخوره ک برام بخره بیاره ؟ یا امروز میدونه قراره با من بیاد بیرون یا سفر میره باید برا من یه کادو درست حسابی بخره منظور من یهویی نیست
اون مشکل خانوادته عزیزم من خانوادمم همیشه چیزی و میخرن ک خودم انتخاب میکنم نمیشه از پسر مردمم همچین ...
اتفاقا دارم خوب پارتنر من نشه وقتی نمیتونه من از توقعاتم کوتاه نمیام چون نمیتونم تو متاهلی هم همچین چیزی رو بپذیرم خوب اون وست پسر شوهر بشه همونجور ک عادتش دادم باهام رفتار میکنه