حس میکنم خیلی کمه حداقل یه دسته گل خوشگل میخوام گل یه شاخه رو چی کار کنم آخه قشنگیش به اینه گل رو ببرم با خودم خونه بچینم تو آب دیزاینش کنم تو اتاقم اتاقم بوی گل اونو بگیره آخه یه شاخه چیه اصلا خوشحال نمیشم شما چی؟ یا کادو ارزون اصلا به چشمم نمیاد لباس برندی چیزی بود خوب وگرنه به چشمم نمیاد لباس و کیف اینا حس میکنم کمه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوب بعدش چی بگم ک گل بزرگ بیاره ؟ البته فک کنم گل کوچیک بیارهه مون لحظه کات کنم خیلی سر این موضوع ح ...
آفرین که زیاد میخوای
از خدا هم همیشه زیاد بخواه و ایمان داشته باش
زنهای قانع که هیچی نمیخوان شوهراشونو فقیر میکنن و خائن
فقط اونایی که موقع راهنمایی میگن برو مشاور😐واقعا فکر میکنید خودمون بلد نیستیم این کلمه رو یا نشنیدیم فقط شما میدونی!! وقتی از خودت هیچی بلد نیستی حرف بزنی لطف کن اون🤐🤐🤐🤐🤐
آفرین که زیاد میخوای از خدا هم همیشه زیاد بخواه و ایمان داشته باشزنهای قانع که هیچی نمیخوان شوهراشو ...
اصلا اخه به چشمم نمیاد با من میخواد دیت کنه از قبل برنامه ریزی کنه مثل ادممممم بیاد دنبالم گل بخره برام تو ماشین بده دستم در ماشین برام باز کنه شام بخوریم غذا بخوریم منو برگردونه خونه جواهرم داشته باشه بخره چرا نخره ؟