2777
2789
عنوان

کارگر پررو و فضول

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش برنمیخوره ؟ناراحت نمبخوام بشه

نه .از اول میختو محکم بکوب تا بعد دو روز کل شناسنامه و ته و توی کل خاندانتو مجبور نشی بگی .به روی کارگر بخندی و آسون بگیری به وقت دیدی شد زن بابا .فیلم دوپینگ رو ببین حتما 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

اگه وقتی باهاش حرف نزنی خودش میفهمه..جوابای خیلی کوتاه بده..یا جواب نده و بگو نمیدونم..یا خودت رو مش ...

اصن من که میخوام کلا تو اتاق باشم و درس بخونم

فقط نمیدونم چی بگم و چجوری بگم که هم محترمانه باشه هم محکم 

مخصوصا در مورد بابام

@دختر_زیبا_اردیبهشت‍ تجربه و توصیه ای اگر داری بگو🙏🏻❤️

خب به طور کلی به این افراد میگن کمکی منزل .(کسی که برای کمک میاد)

کارگر و..بار منفی داره و من خودم استفاده نمیکنم .اما خب هستن کسایی که بخاطر تحقیر جلوی طرف همینو میگن .

اگر میخوای تمرکزتو روی درست بذاری ،رسیدگی و صحبت کردن و ...رو بسپار به پدرت که هم سخت گیره،هم رکه .

خودت خیلی درگیر نشی بهتره 

مثلا صحبت های اولیه رو هم ایشون انجام بدن خیلی عالی تره 

به هر حال باید بهش ریز وظایفشو بگید و حتما شرایط کامل کار رو براش تشریح کنید .

حتی بنویسید و مکتوبش کنید 

خط قرمزهاتون رو بگید. اینکه مطلقا وارد حریم خصوصی نشن 

درست وظایفشون رو انجام بدن 

راجع به حقوق و...هم باهاش همون اول توافق کنید 

اگر پرسش غیر عادی داشت بگو :چیزی شده که همچین سوال شخصی رو از من می پرسید؟ (لحن کاملا آروم و جدی)

و اگر گفت منظوری ندارم و...بازم هیچی نگو .

جلسه توافق خیلی خیلی مهمه .

اخرش بگید اگر شرایط خاصی داره بگه .خب یه سری ها سرپرست خانواده هستن و مثلا بعضی روزها یکی دوساعت مرخصی میخوان .لطفا درکشون کنید .و اگر همون اول ذکر بشه کلا همه چی روشنه و چالش ایجاد نمیشه 

و بگید که خیلی به توافقاتتون پایبندید و تحت هیچ عنوانی خلاف اون عمل نمیکنید .

اگر موضوع مهمی باشه که  درگیرش باشن همون جلسه مطرح میشه 

امکان سوءاستفاده ازش گرفته میشه 

دیگه هر روز نمیاد بگه عموم مرد 

یا بابام تصادف کرد یا...

همون اول میگه من پدرم رو شنبه ها میبرم دیالیز به عنوان مثال.یعنی صداقت و عدم سوءاستفاده .

حواست به ابزار و وسایل قیمتی هم باشه .شنیدی میگن مالتو محکم نگه دار و همسایتو دزد نکن ؟

ابزار و وسایل قیمتی رو جمع کنید از خونه .بذار یه جا و درشو قفل کن .

طلا و ...هم حتما باید داخل سیف باکس قرار بگیره .

اگر براتون نهار میپزه ، اجازه بدید کنار شما سرو کنه حداقل همون وعده رو ولی نه اینکه بخواد چیزی رو برداره ببره اونم هر روز 

مهمه که ادم امین و پاک دست و درستکاری باشه 

که بستگی داره چطوری باهاش آشنا شدید و از کجا معرفی شده و ...

اگر ادم درستی باشه خیلی خیلی همه چی خوب پیش میره .

هفته های اول خیلی نظارت کن رو کارکردنش و رفتارش .حتی یه وسیله رو بذار یه جایی که تابلو نیست و ببین چیکار میکنه یا یه مبلغ پولو .قشنگ ذات خودشو نشون میده 

ولی خب اینم بگم دیدید ادم خوبیه هواشو داشته باشید 

دیدید مظلومه نگید اخ جون بی زبونه کارا رو هم انجام میده ما دوتا غر بزنیم که نافرمانی نکنه 

یادتون باشه شکستن دل ادما تاوان داره .

شم تدریسم خیلی فعال شده مثل اینکه 😬

برات ارزوی موفقیت دارم 

مهمه که ادم امین و پاک دست و درستکاری باشه که بستگی داره چطوری باهاش آشنا شدید و از کجا معرفی شده و ...

ممنونم

خیلی وقت گذاشتی

و خیلی جامع و کامل توضیح دادی

حتما همه رو اجرا میکنم

انشاالله که سلامت باشی❤️

مهمه که ادم امین و پاک دست و درستکاری باشه که بستگی داره چطوری باهاش آشنا شدید و از کجا معرفی شده و ...

گفتم یه دفعه کسی نبینه کیو میگیم پاک کردم

ایدی اینستاش همون ایدی ای هست که اینجا داره

خیلی وقت پیش دیدمش توی یه چالش توی یه پیج هنری برنده شده بود، استوریش کردن😂

خیلی مطمئنی خودشه هااا😂از جمله افرادی بود که دلم میخواست ببینمش😂

اره اخه هم ایدیش خودش بود هم پروفایلش خودش بود

من خودشو دیده بودم، شوهرش هم دیدم 😂

فقط اون عکسی که من ازش دیدم موهاش فر بود

من هم تا توی اون پیجه ایدی برنده رو دیدم توجهم جلب شد که چقد این ایدی شبیه اونیه که تو سایته

بعد رفتم پروفایلشو نگاه کردم دیدم خودشه