2777
2789
عنوان

کارگر پررو و فضول

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 40 پست

فامیلی شو بگو با خانم 

مثلا خانم محمدی 

برده که نمی‌گیرید 

واسه اونا کار زیاده دوبار بابات این مدلی رفتار کنه طرف می‌ره 

اونا هم مثل بقیه مشاغل غرور و شخصیت دارن 

وقتی با یک زن یا مرد خیانتکار بد حرف میزنم نگو قضاوت نکن سرت میاد، خیانت اشتباه نیست یک انتخاب است آدم با ذات درست هم این انتخاب رو نمیکنه !!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه این نیروهای کمکی یه خورده باهاشون صمیمی بشی سریع صاحب خونه میشن بابات تا حدی حق داره 

به نظرم با فامیلی صدا بزن مثلا خانم صالحی 

باهاش مهربون باش دستور اینا نده که حس بدی بگیره ولی جدی باش مثلا بگو خانم صالحی امروز این قسمت خونه نظافت بشه لطفا 

یا پای درد و دلاش و شوهرم فلان میکنه و دامادم اینطوریه نشین رسمی باش 

زیاد هم وسایل از خونه ندید زیر بغلش ما همش وقت رفتن بهش میوه و پول اضافه و اجیل و ‌... دادیم بعدش کم مونده بود بشینه رو سرمون ! 

برای کار اضافه پاداش بدید و نهایت برای مناسبت های خاص مبلغ اضافه بدید 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

متاسفانه این نیروهای کمکی یه خورده باهاشون صمیمی بشی سریع صاحب خونه میشن بابات تا حدی حق داره به نظر ...

درسته توصیه هاتون خیلی کامل بود

ممنونم

منم سعی کردم همه درخواست ها و تذکر هارو محترمانه بهشون بگم