2777
2789
میخوای برای یه سایز به کشتنش بدی ؟

وای😭🤣🤣 خب آخه دیدم خیلی دغدغه ی بزرگی‌شده براش گفتم ساید حاضره ازین راه هم امتحان کنه

سایز سینه خیلی ربط داره به ژنتیک باید ایشون به مادر مادربزرگ و عمه خودش نگاه کنه ببینه اونا جطورین و آیا اصن ژنشو داره یانه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودمم تقریبا هیچی ندارم 

تنها راهش عمل کردن هست که خب من دوست ندارم 

البته بعضیا با ازدواج کردن و بچه دار شدن اندازه شون تغییر میکنه ولی واسه بعضیا ژنتیکی هست و تغییری نمیکنه 

عرق رازیانه بجز زمان پریودی ،روزی دو تا استکان ،تا جایی که احساس سفتی و سنگینی در سینه احساس کردی بخور. وقتی سفت شد ، یه هفته نخور، دوباره یه دوره دیگه بخور. روغن مالی هم نکنید،ممکنه موی زاید در بیاد . برای چاقی هم جو و یونجه بخورید ،جو معمولی و دوسر داخل غذاها .عرق یونجه مرغوب

عرق رازیانه بجز زمان پریودی ،روزی دو تا استکان ،تا جایی که احساس سفتی و سنگینی در سینه احساس کردی بخ ...

باریکلا کاربر مرد😐👏🏻

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

چرا پلی کیستیک هستم ولی پلی کیستیک هیچ تاثیری روی سایز سینه نداره

پلی کیستیک مشکل هورمونی دارن اصولا استروژن و پروژسترون شون کمه وقتی هورمون زنانه پایین باشه طبیعیه سینه هم کوچیک باشه

سینه ی بزرگ از سطح هورمون زنانه بالا میاد دیدی خانمای باردار سینه هاشون بزرگ میشه؟چون پروژسترون و استروژن رفته بال(ا به علاوه هورمون پرولاکتیک که شیر بسازه) 

پلی کیستیک مشکل هورمونی دارن اصولا استروژن و پروژسترون شون کمه وقتی هورمون زنانه پایین باشه طبیعیه س ...

من pcos دارم ولی سایزم بزرگه

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.