2777
2789
عنوان

اختلاف من و خواهرم قضاوت کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 20 پست
ببینید بحران مالی آدم را عصبی هم میکنه ،من شخصیت خواهرتون نمیشناسم واینکه واقعا چرا اینجوری رفتار کر ...

نه اصلا 

اون هزاربار شاید شوهر نکردن منو ب روم اورد اما من دلشو نشکستم.چرا الکی خواهرمو از زندگی دلسرد کنم‌. 

بدجور قدر نشناسی کرد‌. ی تشکر بلد نبود 

نه اصلا اون هزاربار شاید شوهر نکردن منو ب روم اورد اما من دلشو نشکستم.چرا الکی خواهرمو از زندگی دلسر ...

اگه آدم قدرشناسی نیست به نظرم محناط تر محبت کنید.یه نگاه کلی به تاپیک هاتون انداختم .خیلی حمایت مالی از بقیه میکنید شاید،بهتره عمیقتر فکر کنید بالاخره شماهم آینده دارید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چه شرایطی داشته که اونجور حرفارو به شما زده اما خب خواهر هستید یه لحظه به نبودش فکر کن حاضری هر کاری کنی

من خواهر مجردم ک از منم بزرگتره،تو خونه اوضاع بدی داشت(دعوا پدر مادرم،پدرم اذیتشون میکرد از خونه بیرونشون میکرد)خواهر جایی نداشت بمونه مریض شد،بیمارستان بود.چنتا بدهی داشت دادم،چه موقع قهر چه اشتی (با پدرم)هر وقت پول میخاست مدااام هم میخاست بهش میدادم(اندازه کمکهای شما نمیشه چون منم خودم آنچنان ندارم،ولی توانم همون بود)

شرایط بدشون طولانی شد رفتم گفتم هرچقد کم دارم ولی باهمون یه سوییت بگیرین(گفتم اذیته جایی نداره)چند روز گشتم …بهم گفت گدا گشنه شما میدوین واسه یه تومن،من۱۰ملیون پول یکساعتمه…

یه بار دیگم بهم گفت تو خودت گشنه هسی فک کردی یکم پول دادی من ادمی…

خلاصه خواهر منم شرایطش بد بود ناراحت شدم ولی هنوزم دلم نمیاد میگم یهو بخاطر پول غصه نخوره،اذیت نشه،ک اونوقت خاضریم دنیارو بدیم

اگه آدم قدرشناسی نیست به نظرم محناط تر محبت کنید.یه نگاه کلی به تاپیک هاتون انداختم .خیلی حمایت مالی ...

درسته

کلا ادم دست و دلبازی ام متاسفانه. 

ممنون از نظرتون

نمیدونم چه شرایطی داشته که اونجور حرفارو به شما زده اما خب خواهر هستید یه لحظه به نبودش فکر کن حاضری ...

ممنون ازت کلی تایپ کردی

ب همین فک میکنم ولی دلم نمیاد کمک کنم بهش دیگه. بدجور خراب کرد

تا ببینم چیکار میکنم.

ممنون ازت کلی تایپ کردیب همین فک میکنم ولی دلم نمیاد کمک کنم بهش دیگه. بدجور خراب کردتا ببینم چیکار ...

البته من خواهرم تشکر میکنه اونم کلی هوای منو داره با این م دستش خالیه

اون حرفا فقط تو شرایط بدش زده

اما به هرحال من احساست خوب درک میکنم

منم بعدش یکم زورم میدم دیگه،یکم محتاط تر مثلا میگه قرض میگم اره این پول برا فلان کار بود اونم میگیره زود پس میده

حالا شما خودت شرایطت بسنج،اگه توانش داری ک ایشالا خدا بهت بیشتر بده کنارش دریا دل هم بشی عزیزم