اون قبلیه میلیونی پول میگرفت و چون زیاد پول میگرفت فکر میکرد زیاد زنگ بزنه حله ، دم دقیقه زنگ میزد بهم و سر یه ربع به یه بهونه ای قطع میکرد میگفت تایم تماس واسه همه بچه هام یه ربعه و برنامه ای که میداد اصلا خوب نبود و خودش دبیر ریاضی بود و انلاین خصوصی میگرفت هی واسه من کلاساشو تبلیغ میکرد و اصلا مهارت نداشت تو کارش با اینکه میگفت ۱۲ سال سابقه دارم
گزارشکار براش میفرستادم تحلیل نمیکرد میگفت خداقوت بعضی اوقات همونم نمیگفت و میگفت تماس میگیرم و تو تماسشم جرت و پرت میگف راجب گزارشکارم حرف نمیزد و تو برنامم گذاشته بود ازمون میگیرم ازت ولی تو اون تایمی که قول داده بود ازم ازمون میگیره یادش میرفت ۱ ساعت بعد اونم با یاداوری خودم سوال اماده با پاسخ میفرستاد واسم بعدشم پیگیر نمیشد چیکار کردم ازمون رو وخیلی چیزای دیگه
درحالی که این یکی مشاورم همش ۷۰۰ تومن میگیره ماهی و روی پکیجی که من گرفتم ماهی ۲ بار باید زنگ بزنه پلی این خودش میگه من با مجموعه کاری ندارم و برای بچه لازمه هر هفته زنگ بزنی و باهاش صحبت کنی به خاطر همین هفته ای یه بار زنک میزنه اصلا هم براش مهم نیست چقدر طول بکشه ۱ ساعت ۲ ساعت و..
بر عکس قبلی خیلی پیگیره تو طول روز ازم میپرسه چیکارا کردم گزارشکارمو ریز به ریز تحلیل میکنه
توی پکیجی که من گرفتم ازمون نبود ولی این هر چندوقت یه بار خودش ازم ازمون میگیره و تحلیلش میکنه واسم
برنامه ای هم که میده خیلی حرفه ایه و واقعا از همه لحاظ عالیه و این پولی که میدم دربرابر زحماتش هیچه..