2777
2789
عنوان

کسایی که مشاور دارن (کنکوریا)🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 42 پست
منم عین تو بودم تقریبا وقتی با مشاور قبلیم اشنا شدم کلی هزینه کردم گفتم این گرونه حتما خیلی خوبه کار ...

میشه بهم معرفی کنی مشاورتو و بگی چقدر میگیره

سخته ولی میتونی ... آسون مال قصه هاست (:

عشقم من الان چی بگم؟ هرچی بگم سوال جدید داریراجع به اتاق عمل چیزی نمیدونم

خیلی خوبه طرف😂😂

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید میشه بگین اون مشاورتون که بد بود چطور بود که بد بود؟و این مشاورتون چه کارایی میکنه که خوبه؟

اون قبلیه میلیونی پول میگرفت و چون زیاد پول میگرفت فکر میکرد زیاد زنگ بزنه حله ، دم دقیقه زنگ میزد بهم و سر یه ربع به یه بهونه ای قطع میکرد میگفت تایم تماس واسه همه بچه هام یه ربعه و برنامه ای که میداد اصلا خوب نبود و خودش دبیر ریاضی بود و انلاین خصوصی میگرفت هی واسه من کلاساشو تبلیغ میکرد و اصلا مهارت نداشت تو کارش با اینکه میگفت ۱۲ سال سابقه دارم

گزارشکار براش میفرستادم تحلیل نمیکرد میگفت خداقوت بعضی اوقات همونم نمیگفت و میگفت تماس میگیرم و تو تماسشم جرت و پرت میگف راجب گزارشکارم حرف نمیزد و تو برنامم گذاشته بود ازمون میگیرم ازت ولی تو اون تایمی که قول داده بود ازم ازمون میگیره یادش میرفت ۱ ساعت بعد اونم با یاداوری خودم سوال اماده با پاسخ میفرستاد واسم بعدشم پیگیر نمیشد چیکار کردم ازمون رو وخیلی چیزای دیگه

درحالی که این یکی مشاورم همش ۷۰۰ تومن میگیره ماهی و روی پکیجی که من گرفتم ماهی ۲ بار باید زنگ بزنه پلی این خودش میگه من با مجموعه کاری ندارم و برای بچه لازمه هر هفته زنگ بزنی و باهاش صحبت کنی به خاطر همین هفته ای یه بار زنک میزنه اصلا هم براش مهم نیست چقدر طول بکشه ۱ ساعت ۲ ساعت و..

بر عکس قبلی خیلی پیگیره تو طول روز ازم میپرسه چیکارا کردم گزارشکارمو ریز به ریز تحلیل میکنه 

توی پکیجی که من گرفتم ازمون نبود ولی این هر چندوقت یه بار خودش ازم ازمون میگیره و تحلیلش میکنه واسم

برنامه ای هم که میده خیلی حرفه ایه و واقعا از همه لحاظ عالیه و این پولی که میدم دربرابر زحماتش هیچه..

میشه بهم معرفی کنی مشاورتو و بگی چقدر میگیره

تو تلگرام یه کانال هست فرجیکو ، یکی از مشاورای اون مجموعه هست ، پکیجی که من انتخاب کردم ۷۰۰ و خورده ایه ، البته من خیلی وقته با اینا کار میکنم شاید الان یکم عوض شده باشه هزینه هاشون

ببخشید میشه بگین اون مشاورتون که بد بود چطور بود که بد بود؟و این مشاورتون چه کارایی میکنه که خوبه؟

منم مشاور زیاد عوض کردم واقعا.

ولی کلا بخوام بگم قرار نیست همه مشاور داشته باشن..ما تو خانواده مون رتبه های خیلی عالی تجربی داشتیم که مثلا مشاور داشته اما بچه دوست مامانم نداشته و اونم رتبش خوب شده..بستگی به روحیات و خلقیات طرف داره..من خودم حتما باید مشاور داشته باشم و خیلی هم لازم داره ب راهنمایی هاش که سال ب این مهمی راه کج نرم...و همینجا هم با ی مشاور درجه یک بدون تبلیغ و ...آشنا شدم از طریق ی دانشجو پزشکی ک شاگردش بود 

احتمالا با کادر دکتر سهرابی نبودی؟اونا هم‌یه برنامه رو برای همه میفرستادن

نه شخصی بود دو نفر رفیق بودن اون یکی خوب بود اینی که افتاده بود به من اینجوری بود 

رفیقش امسال کلی رتبه داد بیرون این یدونه حتی قبولی فرهنگیان هم نداشت

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

اون قبلیه میلیونی پول میگرفت و چون زیاد پول میگرفت فکر میکرد زیاد زنگ بزنه حله ، دم دقیقه زنگ میزد ب ...

ازتون خیلی ممنونم 

انشالله موفق باشید و به خواستتون برسید😍❤️

از زندگانی‌ام گله دارد جوانی‌ام ، شرمنده جوانی از این زندگانی‌ام...
منم مشاور زیاد عوض کردم واقعا.ولی کلا بخوام بگم قرار نیست همه مشاور داشته باشن..ما تو خانواده مون رت ...

بله درسته

خیلی هم عالی، موفق باشی عزیزم❤️😍

از زندگانی‌ام گله دارد جوانی‌ام ، شرمنده جوانی از این زندگانی‌ام...