2777
2789
عنوان

انقد دلم گرفته سالگرد ازدواجمونه

157 بازدید | 5 پست

کیک درست کردم کادو گرفتم شوهرم اومد اصلا تبریک نگفت کادوشو گرفت تشکر کرد رفت سر کارش هیچی برام نگرفته بود 

چند روز پیش تولدش بود بعد دعوامون شد یعنی من میخواستم برم براش کادو بگیرم چون تازه زایمان کرده بودم نذاشت برم و دعوامون شد برا همین چیزی نگرفته بودم ولی امشب خیلی دلم گرفت 

تقصیر منه نباید توقع داشته باشم ولی خب چند بار شده روز زن برا من چیزی نگرفته ولی من براش روز مرد کادو گرفتم 

با بچه کوچیک تند تند کیک درست کردم لباس عوض کردم آرایش کردم هیچی به هیچی دلم میخواد گریه کنممممم 

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وقتی تحویلت نمیگیره چرا انقدر بهش بها میدی?

بحث بها دادن نیس اصلا ناراحت و اینا نبود اومد خندید عکس گرفتیم اولین باره سالگرد ازدواجمون اینطوریه حتی یه بار قهر بودیم بازم کیک و گل خریده بود 

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی