دختر_دیوانه مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 4279 عنوان ای آنکه این تاپیک را میخوانی لطفا داخل نشو🙆♀️ 114 بازدید | 24 پست برون شو ای طفل بی خرد👹 اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری دیروز | 21:53 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_دیوانه مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 4279 برایمان چه آورده ای ای دختردیوانه اندکی سوغاتی از هندوستان، متاع گرانبهایی نیست در مقابل شکوه و جلال شما اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری
دختر_دیوانه مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 4279 من بی خرد نیستم باید وارد شوم ای رعیت نابخرد به سربازانم دستور میدهم تو را در زندان بیاندازند اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 37567 اندکی سوغاتی از هندوستان، متاع گرانبهایی نیست در مقابل شکوه و جلال شما نکنه جواهرات کوه نورراآورده ای؟ توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰
دختر_دیوانه مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 4279 نکنه جواهرات کوه نورراآورده ای؟ خیر چقد شما توقعتان بالاست بانو اندکی ادویه آورده ام آخر مگر هند جز ادویه چیز دیگری هم دارد؟ اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری
دختر_دیوانه مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 4279 طفلم اگر، ولی خردم بهجاست تو بزرگی، ولی خالی از راست! طبع شاعری شما بنده را سر وجد آورد شما در این بلاد دارید حیف میشوید اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 37567 خیر چقد شما توقعتان بالاست بانو اندکی ادویه آورده ام آخر مگر هند جز ادویه چیز دیگری هم دارد؟ یه جورگفتی شکوه وجلال گفتم چی آوردی زردچوبه وپودرنارگیلوکه سرکوچمونم دارن توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰
دختر_دیوانه مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 4279 یه جورگفتی شکوه وجلال گفتم چی آوردی زردچوبه وپودرنارگیلوکه سرکوچمونم دارن حیف از محبت که خرج زیباروی بی وفایی چون شما شود زین پس بروید محبت را نیز از همان بقال سرکوچه طلب نمایید اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری
دلارام_del عضویت: 1404/05/27 تعداد پست: 960 طبع شاعری شما بنده را سر وجد آورد شما در این بلاد دارید حیف میشوید حیف شوم؟ شاید، ولی در دلها جا تو بمان و تحسین، من شوم غوغا
دختر_دیوانه مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 4279 حیف شوم؟ شاید، ولی در دلها جا تو بمان و تحسین، من شوم غوغا آه با من این کار را نکن قلب من طاقتش را ندارد اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 37567 حیف از محبت که خرج زیباروی بی وفایی چون شما شود زین پس بروید محبت را نیز از همان بقال سرکوچه طلب نما ... چشم سرورم توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰