2777
2789
عنوان

خانما میشه کتاب چاپ کرد❓

32 بازدید | 5 پست

برای چاپ کتاب باید چیکار کنیم؟ 

مثلا کتاب رمان یه یه همچین چیزی

گوگل سرچ کردم خیلی خوب متوجه نشدم... 

لطفا اگه تجربه ای دارید راهنماییم کنید❤

نـه میتونم جلوت این بحثه رو بازش کنم نـه میتونم با غم تنهایی سازش کنم  نـه غرور اجازه میده که به تو خواهش کنم ولـی من دلم پر میزنه موهاتو نوازش کنم...:) 

اگه گفتن منم لایک کن

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله متن را بنویس، موسسه های زیادی هستن کمکت میکنن. انتشارات هم برات خودش چاپ میکنه

میگن سرقت ادبی خیلی زیاده. درسته؟ 

موسسه ای میشناسید بهم معرفی کنید؟ 

نـه میتونم جلوت این بحثه رو بازش کنم نـه میتونم با غم تنهایی سازش کنم  نـه غرور اجازه میده که به تو خواهش کنم ولـی من دلم پر میزنه موهاتو نوازش کنم...:) 

میگن سرقت ادبی خیلی زیاده. درسته؟ موسسه ای میشناسید بهم معرفی کنید؟

نه والا 

اگه از اون میترسی از چت جی بی تی بپرس

شاید یه جایی باشه که روال کلی داستان را ثبت کنی،. توی اقای قاضی دیدم برای فیلم نامه بود

ببیین مدل کارت به کدام انتشارات میخوره شمارشو بردار زنگ بزن

اگر برای درآمد میخوای خیلی باید تیراژ بالا باشی، قرارداد درست ببند

اگر فقط میخوای به کتاب داشته باشی تقریبا الان ۱۰۰خرجت میشه مینیمم

همه انتشارات و چاپ خونه ها باهات همکاری میکنند

ولی نه اینکه بری انتشارات کودک، رمان عاشقانه پیشنهاد بدی، یکم ربط داشته باشه