2777
2789

از این کیک های خیس شکلاتی  یا کیکای خوشمزه و پرکالری

لطفن بگید دستم به دامنتون 

من عاشق رز ابیم💙🦋کلن رنگ ابی و دوس دارم🤭🦋💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تخم مرغ ۳

روغن ۱ونیم 

شیر ۱ونیم

شکر ۱ لیوان

آرد ۲ لیوان(۳قاشق کمتر)

کاکائو ۳قاشق

بیکینگ پودر ۱قاشق

وانیل چشمی

شیر،شکر،روغن،کاکائو با همزن برقی بزن تا شکر آب شه و خوب قاطی شن باهم.

بعد یک لیوان ازش برمیداریم میزاریم کنار

توی یه کاسه دیگر تخم مرغ و وانیل را با همزن میزنی تا کف کنه.

حالا اون مخلوطی که توی اونیکی کاسه بود به تخم مرغا اضافه کن و یکم هم بزن در حد یکنواخت شدنشون

آرد و بیکینگ پودر را حتتتما ۳ بار الک کن و نم نم به مواد اضافه میکنیم و با لیسک بهم می‌زنیم (آروم و به یک سمت)

اگر ارد گوله گوله شد با لیسک میمالیمش به دیواره ی کاسه تا بخش شه

حالا موادمونو میریزم داخل قالب چرب شده

به این صورت که از دور قالب شروع میکنیم حالت دورانی دایره دایره میریزیم میایم تا وسط قالب ، بعد دوباره از وسط قالب به طور دروانی دایره دایره برمیگردیم به دور قالب

قالب رو حتما دو بار میکوبیم زمین که هوا به صورت حباب خارج بشه

میگذاریم در فری که حتما از قبل گرم شده در طبقه وسط

تو دمای ۱۸۰ _ ۴۰ دقیقه بمونه

(دما فقط از پایین باشه)

تا ۴۰ دقیقه اصلا در فر باز نشود.

بعد ۴۰ دقیقه با سیخ چک شود

اگه پخته بود.. المنت بالا را روشن میکنیم تا ۲_۳دقیقه بمونه در حد اینکه سر کیک خشک بشه کافیه.

بعد کیک را میاریم بیرون سوراخ سوراخ میکنیم و سس را میریزیم و دوباره میگذاریم داخل توستر تا نم نم خودش خنک شع

بعد یک ساعت میزاریم داخل یخچال و ترجیحا فرداش نوش جان کنید

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨

تخم مرغ ۳روغن ۱ونیم شیر ۱ونیمشکر ۱ لیوانآرد ۲ لیوان(۳قاشق کمتر)کاکائو ۳قاشقبیکینگ پودر ۱قاشقوانیل چش ...

این روغنش زیاده، یه لیوان تقریبا پر سر پایین کافیه، یا می‌تونه بجاش از کره استفاده کنه

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•

یه کیک کاکائویی ساده هست که همه مواد رو میریزی تو ظرف با همزن دستی مخلوط میکنی میریزی تو تابه و روی گاز اونو درست کن. ایکی ثانیه درست میشه. 

دوتا تخم مرغ یک لیوان ارد 3چهارم شکر نصف لیوان روغن یک لیوان شیر یک ق بیکینگ پودر سه قاشق پودر کاکائو و وانیل یه ذره قاطی کن همشو بذار بپزه