2777
2789
عنوان

چگونه با شعور باشیم

205 بازدید | 10 پست

چگونه باشعور باشیم؟
۱. حین غذا خوردن، ملچ‌ملوچ نکنیم.
۲. میزان درآمد افراد را نپرسیم.
۳. در گذشتهٔ دیگران سرک نکشیم.
۴. سؤالات شخصی نپرسیم.
۵. از روی ظاهر کسی قضاوت نکنیم.
۶. به استایل و لباس پوشیدن کسی گیر ندهیم.
۷. فرزندانمان را در مجالس کنترل کنیم.
۸. وسط حرف دیگران نپریم.
۹. وقتی کسی ناراحته، نصیحت نکنیم؛ فقط گوش بدهیم.
۱۰. موقع صحبت با کسی، به موبایلمان زل نزنیم.
۱۱. اگر اشتباه کردیم، عذرخواهی کنیم.
۱۲. لطف دیگران را بدیهی فرض نکنیم و قدردان باشیم.
۱۳. وقتی وارد جمعی می‌شویم، سلام کنیم.
باشعور بودن کلاس نیست، شخصیت است.
گاهی فقط کافی‌ست کمی ملاحظه‌ی دیگران را داشته باشیم.

شماره چند به نظرتون خیلی مهمه 

لطفا همین الان برق اضافه را خاموش کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم اضافه شه:

درک کنیم که برخی افراد بیمارن حتی اگه در ظاهرشون مشخص نباشه و بعضی کارایی که میکنن دست خودشون نیست مثل بیماران روانی و اوتیسم و بسیاری از اختلالات دیگه قضاوتشون نکنیم و سعی نکنیم بگیم از عمد میخوان این جوری باشن و قصدشون اذیت کردن دیگرانه 

وقتی کسی میگه از این اختلالات دارم نگیم بهش تو که چیزیت نیست الکی نگو تو که خوب حرف میزنی و خوب فلان چیز رو میفهمی و فلان استعداد رو داری قرار نیست فردی که بیماری روانی داره اصلا نتونه نظر عاقلانه و درست بده شدت بیماری های روانی متفاوته یکی ممکنه کلا ارتباطش با واقعیت قطع باشه همیشه و دائم تو حالت جنون باشه یکی ممکنه گاهی دچار حالت جنون بشه همیشه این جوری نباشه یا تو یه سری کارا مشکلات شدید داشته باشه تو یه سری کارا عالی و با استعداد باشه قرار نیست همه اختلالات مغزی همه توانایی های مغز فرد رو از بین ببرن همون طور که خیلی از بیماری های جسمی همه توانایی های فرد رو از بین نمیبرن 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏