2777
2789

خواهرزاده شوهرم همبازیشه هردو ۴سالشونه اون یکم بزرگتره و دختره 

بااینکه خواهر شوهرم خودش خیلی خانم خوبیه اما بچش واقعا بی ادب و اذیت کنه ، حتی بدترین کتک ها رو هم به دخترش زده اما دخترش فقط بدتر میشه الآنم که خیلی کمتر میزنش بچش بدترتر شده😐💔

۴ سالشه ولی حرکات و رفتارش خیلی بزرگتر از سنشه حتی حرفاش!

بچم ازش یاد گرفته وقتی چیزی میخواد بهش ندم بهم میگه اگه بهم ندیش چاقو میارم سرتو میبرم😐💔با چوب میام سرتو میترکونم😐 یا مدام تف می‌کنه بهم😐💔 و جدیدا الکی منو میزنه

حتی چندروز پیش من نشسته بودم داشتم با مادرشوهرم سر ی بالش کوچیک شوخی میکردم و اون بالش دسته خواهرزاده شوهرم بود ، یهو پاشد بالشو برد بالا بزنه تو شکمم مادرشوهرم ازش گرفت بالشو شروع کرد گریه و زاری به من تف میکرد می‌گفت کاش خونتون اینجا نبود😐💔بالش کوچیک بود ولی سنگین🫠نمی‌دونم چکار کنم

تنها همبازی بچمه

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𝐻𝑒𝓁𝑒𝓃𝒶 𝒾𝓈 𝓁𝑜𝒶𝒹𝒾𝓃𝑔•••❤️ دختر قشنگم هلنا من و بابایی و داداشی بیصبرانه منتظر اومدنت هستیم❤️ پسرم فرزند ارشدم تاج سرم آریان😘❤️ دوسداشتم اسم بچه هام متفاوت باشه خرده نگیرین بهم😂بالاخره دختری گفتن پسری گفتن 🤪.کاربر دلبرمومشکی۲هستم🌸 برام دعا کنید از پس اینهمه سختی بر بیام 💗🙏🏻زندگیم=همسرم❤️•••خدایا شکرت💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفت آمد و کم کن ...

با مادر شوهرم زندگی میکنم اونا میان اینجا متاسفانه 🫠

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𝐻𝑒𝓁𝑒𝓃𝒶 𝒾𝓈 𝓁𝑜𝒶𝒹𝒾𝓃𝑔•••❤️ دختر قشنگم هلنا من و بابایی و داداشی بیصبرانه منتظر اومدنت هستیم❤️ پسرم فرزند ارشدم تاج سرم آریان😘❤️ دوسداشتم اسم بچه هام متفاوت باشه خرده نگیرین بهم😂بالاخره دختری گفتن پسری گفتن 🤪.کاربر دلبرمومشکی۲هستم🌸 برام دعا کنید از پس اینهمه سختی بر بیام 💗🙏🏻زندگیم=همسرم❤️•••خدایا شکرت💗

دختر منم۷ سالشه چاقو برده بود مدرسه از همکلاسیش یاد گرفته بود

چکار کردی اونوقت؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم😁😁💞💞

تربیت بچه سخته و زور داره آدم اینهمه زحمت بکشه بعد یکی بیاد تر بزنه بهش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاثیر منفی میذاره روش حداقلش اینه مواظبشون باشید و یجورایی مشارکت کنید تو بازیشون

متاسفانه با مادر شوهرم زندگی میکنم اونا میان اینجا

به پسرم گفتم هرچیزی اون میگه رو تکرار نکنه وگرنه دیگه اجازه نمیدم باهم بازی کنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40