2777
2789

قابل توجه دوستانی که فاز برمیدارن هر کس یه جنسیت دوست داره و ضاوت نکنید

والا ۹۰درصد دنبال پسرن

بعلاوه عکس

خب؟

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جفتشو دوست دارم و کسی پسر دوسته حرص میخورم حس میکنم بی احترامی به جنسیتم هست ولی ایشالا هرکی جنسیتی که میخواد گیرش بیاد چون خود بچه اذیت میشه وگرنه وقتی نخانش 

و کسی هم حسرت بدل نمونه 

یا حسین،  خدایا شکرت،  شکرت نعمت نعمتت افزون کند

من خودمم هیچوقت طعم خوشبختی ندیرم چجوری دختر دوس داشته باشم

خداروشکر یکی اوردم تو اوج بی عقلی پسر شد ودیگ نمبخوام هیچوفت هیچوفت

دیگ لااقل مشکلات دخترا رو نداره 

من هرشبکارم گریس از دختر ودختر بودن متنفرم

ما رفقای زیادی نداریم فقط ادمای زیادی میشناسیم 🫠

خب چرا هیچکس دختر نمیخوادیعنی دختر انقدر خار داره

چون برای بزرگ کرردن دختر ومحبت بهش باید هزاربرابر خوشبخت باشی وشوهر عالی داشته باشی 

ی زن ک خودش بدبخت چرا دلش دختر بخواد؟

ما رفقای زیادی نداریم فقط ادمای زیادی میشناسیم 🫠

خب چرا هیچکس دختر نمیخوادیعنی دختر انقدر خار داره

مثلاً من دوتا دختر ناز قاعدتاً دوست دارم پسر دار. هم بشم یه چیز کاملا طبیعی هست

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه

به نظر من اصلا  ربطی  به  افکار پوسیده  فلان نداره  من  خودم یه دختر دارم    کلا از بچه  بدم میاد  ولی  شوهرم  دنبال  بچه است  و خب دوست  دارم اگر یه زمان  خر شدم  دوباره  باردار بشم  بچم پسر  باشه  از هر دوجنس داشتع باشم    

انقدر که خانما ضد زن و دخترن مردا نیستن اونم با دلایل و استدلال هایی ک بیشتر سرپوش رو افکار پوسیدشونه چ انتظاری داری واقعا

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذرها ،ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند